reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze mam pytanie kiedy lekarz wam mowil zeby zejsc z ecortonu acartu i prolutexu lub dufasony mysle ze te leki maja tez wplyw na to ze boli mnie zeladek ;( w nocy sie budze z takim bolem ze masakra
ja jestem o tydzień do przodu względem Ciebie i dalej biorę acard i duphaston w takich samych dawkach, jedynie luteine mam zmniejszona z 3x2 na 2x2. Jeśli chodzi o encorton to brałam 10, a od tygodnia 5. Ja codziennie pije jogurty, kefiry itd, dużo nabiału i lekkostrawne potrawy, czasem zaboli żołądek, ale nie ma tragedii, na pewno te leki maja wpływ na niego i na wątrobę. Ufaj lekarzowi i tyle, pogadaj z nim o tym :-)

reklama
Witam serdecznie
Jestem tu nowa. Po Nieudanych próbach IUI czekam na pierwsze in vitro. Mieszkam w Szkocji.
Zastanawiam się czy są tu jakieś dziewczyny co też mialy in vitro w Szkocji?
Po drugie chciałbym się dowiedzieć jakie leki w jakich dawkach dostajecie w Polsce?

Będę wdzięczna za pomoc
Pozdrawiam wszystkie Panie
Są są ze SZkocjio_O witamy

Tak się zastanawiam czy Wy też zbieracie paragony za wszystkie wizyty,procedury,badania ?bo ja zbieram od poczatku,troche to dziwne,coraz bardziej straszne,ale jakoś tak z ciekawości do jakiej kwoty dojdziemy.Ale ile by miało nie być to i tak wiem,że warto:-)

Tak się zastanawiam czy Wy też zbieracie paragony za wszystkie wizyty,procedury,badania ?bo ja zbieram od poczatku,troche to dziwne,coraz bardziej straszne,ale jakoś tak z ciekawości do jakiej kwoty dojdziemy.Ale ile by miało nie być to i tak wiem,że warto:-)

Ja kiedyś zbierałam, ale przestałam :) Nie umiem już nawet określić rzędu wielkości kosztów leczenia

Ja zbieram, mam dwa segregatory. Jak mi dzieciak kiedyś zapyskuje ze się sam na świat nie prosił i ze wcale go nie kocham i takie tam nastolatkowie gadki to rzucę nimi na stół. ;) :D
Nie liczę kosztów, tez nie wiem ile tam jest. Ale spora teka :D

Ostatnia edycja:

Witaj!
Zbieram I Ja!
Ale chyba przestanę :dry::eek::eek: bo jestem Co raz to bardziej przerażona kwotą

reklama
Do góry