reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wynik jest prawidłowy. Ale moja pani doktor mnie zawiodła. Myślałam że zrobi mi USG kontrolne a ona że nie ma takiej potrzeby że jest wszystko w porządku i kazała przyjechać za 2 MSC. Ja już się jej tam pojawię. Na pewno. Na kontrole to mogę iść do swojego ginekologa który mnie dokładnie zbada. Zawiodłam się
Edi, ja dobrze pamietam, te wyniki to usuwaniu polipa? Nie dziwie się ze się zawiodlaś, przykro mi.

reklama
Nie... błagam nie. Ja nie dam rady. Wczoraj mężowi powiedziałam ze chyba płeć zmienię. 1000 SMS i 1000 maili żeby gdzies wydać kasę ze znizka 10% z okazji dna kobiet. A na ważnego maila czekałam bardzo, podskakiwała przy każdej wiadomości. Myślałam ze telefon za okno pierdolne :D

Gdyby był codziennie-nie byłoby tyle maili:cool2:
A ja dzisiaj skorzystała że zniżki 30 % i kupiła ja ze pikna amarantowa sukienusie na jutrzejszy piękny wieczor:rofl::wink:

Edi, ja dobrze pamietam, te wyniki to usuwaniu polipa? Nie dziwie się ze się zawiodlaś, przykro mi.
Tak po usunięciu polipa. Poprosiłam ja o USG żeby sprawdzić czy jest tam wszystko dobrze a ona że nie ma potrzeby. Kurczaki nawet mnie nie dotknęła. Tylko zapytała czy okresu dostałam i jak obfity był. Złożyłam podanie o ksero dokumentacji medycznej i spadam stamtąd. Jako klinika nieplodnosci z NFZ jest ok ale jeżeli nie mają mi już co do zaproponowania to po co mam tam jezdzic. Muszę poszukać kliniki która mi pomoze.

Ktore podejscie? Usiadz bo padniesz;)z 26 transfer, tak okolo bo przestalam liczyc. Ja mam zawsze do 9 dnia brak objawow, potem juz typowo okresowe ktore oznaczaja u mnie i ciaze i jej brak. Zaczynam byc wyczulona na smaki i zapachy, cycki sie wcale nie melduja:platam co chwile siusiu, i muli mnie okropnie, ale mialam podane 2 blastocysty wiec ma prawo, czekam na Bete, zobaczymy:szok:. Nie kieruj sie ani moimi ani innymi objawami bo to jest bardzo zludne, kazda ma co innego. Mi pozostaje sie modlic zebym znowu nie poronila bo taka moja natura a raczej cholerna immunologia:wściekła/y:

Gratuluje cierpliwości :). A czy jest lub była na forum osoba której udało się zajść w ciaże za pierwszym podejsciem?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zdjęcie się nie dołączyło
f5bf43d28af78ce05cea9aa367d1740a.jpg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje kochana, bardzo sie ciesze Twoim szczesciem ✊❤️❤️❤️

Ja zawsze na sztucznym, ale ja mam problemy z owulacją. Zaletą sztucznego jest mniejsza ilość wizyt i luz co do terminu transferu, w razie czego można go przesunąć.

W sumie to zalerzy od kiniki ja szlam.na naturalnym i w jednym transferze mialam jedna wizyte a w drugim dwie to zalerzy jak pecherzyk rosnie akurat przy drugim razie rosl powoli i dlatego dwie gin chcial byc pewnien ze to juz odpowiedni moment

Dziewczyny ja to mam pod gorke bol pecherza znikna a za to bol rzeladka sie zacza chyba za duzo pilam wody z cytryna i zurawiny na czczo itp. Boje sie ze wrzody sie odnowily. Macie moze jakies natutalne sposoby bo strasznie boli. Siemie lniane juz biore ale malo pomaga ;( moze jest jakis lek bezpieczny w ciazy ?

reklama
Jeszcze mam pytanie kiedy lekarz wam mowil zeby zejsc z ecortonu acartu i prolutexu lub dufasony mysle ze te leki maja tez wplyw na to ze boli mnie zeladek ;( w nocy sie budze z takim bolem ze masakra

Do góry