Never give up
Fanka BB :)
Przy takich informacjach uważam że dzień kobiet powinien być 365 dni w roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny wynik... teraz transfer i wracaj z maluszkiem do domu na 9 miesięcy ❤Mamy 7 zarodków!! :-) Bylo 6,ale jeszcze 1 dolaczyl :-) Kamien z serca
Mamy 7 zarodków!! :-) Bylo 6,ale jeszcze 1 dolaczyl :-) Kamien z serca
Dziewczęta bije się z myślami od kilku dni , więc przepraszam że odejdę z tematów ważnych ale muszę to napisać.
śmierć Damiana dała mi do myślenia...i doszłam do wniosku ze moje starania o potomstwo zabierają mi radość życia...a przecież mam dwóch wspaniałych mężczyzn, jednak czasami ból po startach przyslanial mi wszystko. Dlatego przeszło mi nawet przez myśl aby się poddać i nie podchodzić do kolejnej procedury, ale tylko do wieczora bo mój syn znowu płakał o rodzeństwo. Dlatego na wiosnę podchodzę do in vitro ostatni raz....i jak się nie uda to rezygnuję. Poplacze trochę i wracam do życia...normalnego życia bez tkwienia w zawieszeniu...bo te ciągle myślenie o dziecku zabija mnie od środka. Mam nadzieję ze się uda ale jeśli nie to podniose pierś do góry , głowę wysoko i będę szła dalej przez życie z uśmiechniętą buzia jjestem za słaba na to wszystko...już boję się myśleć o zastrzykach punkcji itp.
Kochane cieszmy się z tego co mamy,, zanim zostanie nam zabrane
Bardzo sie ciesze z Waszego szczescia, az sie lezka w oku kreci czytajac Twoj wpis [emoji7] [emoji7] [emoji7] a przede wszystkim dzieki, ze dzielisz sie z nami swoja mega pozytywna energia [emoji8] duzo zdrowka dla Was [emoji173]Nie tylko Tobie pociekly [emoji1]. Mój mąż się popłakał. Mi z resztą oczka też się zaszklily. Więc dziewczęta co by się nie działo cud zawsze może się zdążyć. Insyminacja, 2 transfery, pustka w sercu i w głowie, rozpacz i tu nagle jak prezent od losu mała fasolka. Nie poddawajcie się, wierzcie w Wasz cud! Wam też się może zdarzyć i tego Wam życzę z okazji naszego dzisiejszego święta. W tej chwili jestem najszczesliwsza kobieta na ziemi. O wiecie co:
Mam założoną kartę ciąży [emoji1] [emoji173] [emoji106]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Wynik jest prawidłowy. Ale moja pani doktor mnie zawiodła. Myślałam że zrobi mi USG kontrolne a ona że nie ma takiej potrzeby że jest wszystko w porządku i kazała przyjechać za 2 MSC. Ja już się jej tam pojawię. Na pewno. Na kontrole to mogę iść do swojego ginekologa który mnie dokładnie zbada. Zawiodłam sięTo daj od razu znać czy wszystko jest OK.
Kliniki zawsze dziwnia jak wynik jest zły także nie ma co się martwić ❤
Bosko❤ kocham takie dni❤Mamy 7 zarodków!! :-) Bylo 6,ale jeszcze 1 dolaczyl :-) Kamien z serca
Piekny wynik [emoji173] alez cudowny ten nasz Dzien Kobiet [emoji7]Mamy 7 zarodków!! :-) Bylo 6,ale jeszcze 1 dolaczyl :-) Kamien z serca