reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mieszkamy w Szwecji i tak tutaj jest Jan a Stasia nie ma . Szukamy [emoji16] a raczej tatuś szuka. Póki co jego pomysły mnie przerażają [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
My tez szukalismy miedzynarodowego imienia. Typowo polskie odpadaja dlatego jest u nas Sara :)
Z meskich imion podoba mi sie Patryk (Patrik, Patrick) Henrik, Kasper, Erik, Oskar, Oliver ;)

reklama
Dziewczyny jestem już po konsultacji z Pasnikiemo_Obardzo miły geniusz;)wywarl na mnie bardzo dobre wrażenie o_Odziś to nawet ogólnie otworzyły mi się oczy i takie drzwi do furtki szczęścia ! Jest nadzieja to najważniejsze :biggrin2: z novium wyszliśmy z uśmiechem na twarzy u Pasnika tez:D pobrał mi krew i zlecił wszystkie badania i konsultować się będziemy przez telefon gdyż nie mam innej mozliwosci:D jeśli będzie potrzebna recepta wyślę na adres i tak przęsła mi za granice ,ale dość długo czekac musze bo aż 6 tyg hmm... kazał tez zrobić ta biopsje i wtedy już będę wiedziała co jest grane ze mna ;) czekam z niecierpliwością .A i jeszcze jedno miesiączka nie przeszkadza,ale o tym trzeba powiedziec dla dr bo zawsze to jest minimalnie coś podwyższonego
No to super ze macie juz plan dzialania :) prawda ze Pan doc. to swietny czlowiek i lekarz ?:)

79deeb84478f9b8a735d7a9aadbc4cd2.jpg
4c9069f3df04bc7df63fd20b248e8be7.jpg

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
❤❤❤

Hej Dziewczyny ja już po punkcji , wracamy z mężem do domku. Ogólnie wszystko ok ,jak dali mi znieczulenie to nie pamiętam kiedy zasnęłam , obudziłam się to już kazali mu przejść na wózek i zawieźli mnie do pokoju wypoczynkowego :) tam podłączyli mi ciśnieniomierz i pulsometr i leżałam 2gidz. Później poszliśmy do doktora . Pobrał 10jajeczek z czego 8 jest dobrych ,a dwa odrzucił . Do programu jest potrzebnych 6 a pytał co z tymi 2 mówił że raczej nie warto mrozić i zdecydowaliśmy się że nie będziemy mrozić . Teraz czekamy do 12 .03 na transfer chyba że zadzwonia szybciej .
Super wynik teraz trzymam kciuki za seksik na szkle i piekne zarodeczki ;)

A ja dziś rano uwierzyłam, że jestem w ciąży. 32 dzień cyklu A okresu brak. Od soboty widziałam pojedyncze plamki, nitki brazowe na wkładce. Do wczoraj czekałam na okres bo przecież nie może być inaczej. Dziś rano wstałam i znów czysto. Naczytałam się o krwawieniu implantacyjnym. Pojechałam na betę. Ale już nie muszę sprawdzać wyniku, okres już się pojawił. Echhh ta nadzieja...
;( przykro mi

Z jakiegos powodu konkretnego ? Czy tak poprostu ? Pytam bo ja ciagle mam bole i podejrzenie ze trofoplast sie zle rozwija.

Poronienie zawsze jest z jakiegoś powodu. U mnie ciąża od początku rozwijała się nieprawidłowo. Słabe przyrosty bety, za mały pęcherzyk, brak zarodka.

reklama
Dziewczyny mam badania męża z nasieniao_O dobre duszczyczki jak to widzicie swoim okiem:) babka z labo mówiła,ze tragedi nie ma i ,ze dzidzia będzie z tego co ona widzi tylko nie poddawać sie:biggrin2:
Hmm teraz pytanie na jakiej podstawie pani powiedziala wam wstepnie ze jest super
Kochana wiec wedlug wyniku widac ze problem jest z ruchem i to duzy podobnie jak u nas. Fakt beda z tego dzieci ale bedzie troszke ciezko niz przy super wynkkach. Tylko mi sie tu nie zalamuj bo tragedii nie ma cos jest a niektorzy maja 0% ruchu.
Objetosc tez niewielka ale tu moze miec wplyw 2 dniowa abstynencja
Na ruch polecam L-karnityne 1000mg 2x dziennie mace wit c 1000 koenzym q10 wit b12
I zrobcie defragmentacje dna plemnika

Do góry