reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie sama nie wiem... zaczęłam myśleć czy nie za dużo tego cytrynowego soku... czy on może zaszkodzić w nadmiarze? zwykła zimna woda jest ok ale na ciepło właśnie piję wodę z sokiem z cytryny...
Szklanka wody z cytryna codziennie jest najlepszym oczyszczaczem organizmu ze wszystkich świństw ktore przy okazji polykamy. Reguluje poziom ph, zawiera mikroekementy, witaminy. Jest bardzo niedoceniona .poczytajcie sobie , pije od lat, tzn. cytryne pije:)

Link do: Sok z cytryny i jego zdumiewające działanie | WikiRose blog

reklama
79deeb84478f9b8a735d7a9aadbc4cd2.jpg
4c9069f3df04bc7df63fd20b248e8be7.jpg

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba miec nieograniczona wyobraznie do tych zdjec:):)widze glowki i nozki a moze to rece? Jedno jest pewne sa blizniaki:)

Hej Dziewczyny ja już po punkcji , wracamy z mężem do domku. Ogólnie wszystko ok ,jak dali mi znieczulenie to nie pamiętam kiedy zasnęłam , obudziłam się to już kazali mu przejść na wózek i zawieźli mnie do pokoju wypoczynkowego :) tam podłączyli mi ciśnieniomierz i pulsometr i leżałam 2gidz. Później poszliśmy do doktora . Pobrał 10jajeczek z czego 8 jest dobrych ,a dwa odrzucił . Do programu jest potrzebnych 6 a pytał co z tymi 2 mówił że raczej nie warto mrozić i zdecydowaliśmy się że nie będziemy mrozić . Teraz czekamy do 12 .03 na transfer chyba że zadzwonia szybciej .

Hej Dziewczyny ja już po punkcji , wracamy z mężem do domku. Ogólnie wszystko ok ,jak dali mi znieczulenie to nie pamiętam kiedy zasnęłam , obudziłam się to już kazali mu przejść na wózek i zawieźli mnie do pokoju wypoczynkowego :) tam podłączyli mi ciśnieniomierz i pulsometr i leżałam 2gidz. Później poszliśmy do doktora . Pobrał 10jajeczek z czego 8 jest dobrych ,a dwa odrzucił . Do programu jest potrzebnych 6 a pytał co z tymi 2 mówił że raczej nie warto mrozić i zdecydowaliśmy się że nie będziemy mrozić . Teraz czekamy do 12 .03 na transfer chyba że zadzwonia szybciej .
Super:) a tak sie balas:) nie warto moim.zdaniem mrozic oocytow, jeszcze jak sa tylko 2. Z kliniki pewno beda jutro dzwonic ile sie zaplodnilo. ✊✊✊ za seksik na szkielku

Megi no coś ty przynajmniej sobie odpoczniesz, krótki protokól jest super tylko kilka zastrzyków, szybko, uwierz mi miałam kiedyś długi i myślałam że zejdę a krótki to powiem że nawet mnie nie zmęczył.

Moglabys opisac jak u Ciebie wygladaly oba protokoly? Jak dlugo bralas leki?
Z gory dziekuje.

Ostatnia edycja:
Ja w 7tc od razu zdecydowałam się na łyżeczkowanie i jak czytam komentarze o wywoływaniu to cieszę się, że nie musiałam przez to przechodzić. Dobrze że masz to już za sobą.
Na anemię najlepsze buraki (żelazo ze szpinaku nie jest dobrze przyswajane przez organizm), wątróbka (koniecznie w towarzystwie wit C-np kiszonki). A może lekarz przepisałby Ci coś w tabletkach?

Dziewczyny co sie stalo ze mialyscie luzeczkowanie - sledzialam wasza historie ale zapomnialam duzo nas tu ;)

reklama
Witajcie [emoji4]
Dziekuje Koniczynko[emoji5] dzisiaj popoludniu wyszlam do domu. Ale jestem pelna podziwu dla dziewczyn, ktore daja rade wytrzymac wywolywane farmakologicznie poronienie do samego konca. Ja po 24h walki bylam juz w takim stanie, ze z poczatkowej twardej postawy zdecydowanego unikniecia zabiegu, jak sie okazalo na usg, ze trofoblast jest gleboko osadzony w endometrium i nic nie drgnelo, to dzis juz sama o zabieg prosilam i byl on dla mnie ogromna ulga. Takze pomimo mojej wczesniejszej postawy, po tym co przeszlam, uwazam, ze zabieg jest zbawienny. A nie bylam na jakims zaawansowanym etapie ciazy, 2 tyg temu Dr w klinice mowil ze to 7tc.. to pewnie tez kwestia indywidualnego odczucia, progu bolu, stanu organizmu itp. Ale dla mnie to byla masakra [emoji15]
Wlasnie dziewczyny, co jesc na anemie? Wcinam szpinak, buraki, czerwone mieso, nawet od niedawna czerwone wytrawne winko[emoji6] a i tak morfo wyszla mi kiepsko

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jarmuz ma dużo żelaza . Można zrobić koktajl :)

Do góry