reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A to Ty masz wypasione badanie bo masz sprawdzane NK w endometrium:) To faktycznie końcem cyklu lepiej.

No wlasnie dobre badanie tylko ze ten moj cykl taki dziwny ze ciezko wyczuc kiedy to zrobic, mysle ze sprobuje zrobic przed swietami i tez histeroskopie w tym samym czasie, tak mi lekarz tu polecil ale mam go dosyc na maxa i planuje kogos innego znalezc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@asinka89 kochana jeszcze raz moje kondolencje. Dami spoczywaj w pokoju w koncu bez bolu i patrz i chron ta swoja kochana istotke ktora tu zostala i rozpadla sie na tysiac kawalkow tracac Ciebie.
Asiu duzo sily dla Ciebie w tych trudnych chwilach tule mocno
Ja dzis nie moge przestac o nich myslec:( szlak mnie trafia jak widze lumpow pod sklepem czy innych nic nie wartych ludzi którzy se zyja spokojnie zatruwajac innym zycie i kiedy smierc dotyka tak mlodych, pelnych zycia, milosci i dobroci ludzi. Wczoraj modlilan sie o cud wyzdrowienia dla niego a dzis juz tylko zostalo wieczne odpoczywanie:( kurcze nie znam ich osobiście ale strasznie mnie to dotknelo. Co chwile wchodzilam na pomagam i ogladalam ich zdjecia... mial cale zycie przed soba. Boże daj sile Asi zeby sie jakos z tego podniosla:(

No właśnie może to to samo o czym mówisz. . Ale doktor nie wspominał że coś jeszcze po transferze będzie podawane na kilka dni po... Dowiem się więcej w przyszłą sobotę.
Ale na pewno z krwi, separuja osocze I przygotowują do podania, że to stymuluje macice i endometrium do "przyjęcia" bąbelka.
Moze ja zle zapamietalam ze po transferze.

Hej dziewczyny!!!
My juz po.wizycie M ma nasienie na 5- :happy:
No i zaczynamy od nowego cyklu :sorry:
Mam przepisany Puregon 600 moje AMH 2,96 mam aplikowac po ok 165j od 3dc jak w 2dc progesteron bedzie ok.
Niby mowil mi ze mam refundacje na ten lek ale zastanawiam sie bo nic nie zaznaczyl w odpłatności...:oo: nie wiem jak do tego podejda w aptece...

Chetnie. Generalnie jak masz jakiekolwiek wskazowki dla mnie jeszcze to bede Ci bardzo wdzieczna. Bo ja to zielona jestem w tych sprawach...
Kochana i ja immunofenotyp nie wiem czy musialam w konkretnym dc robic czy byly zapisy z tym ze robilam je bodajze w 2015 roku i w Provicie bo ja na to badanie czekalam. Zastanawiam sie nad sensem robienia badania allo mlrow. Ja na wizycie u sydora bylam 6 m-cy po ciazy biocgemicznej i w tedy napisal ze wynik jest wiarygodny

Byle gdzie to znaczy ze myslisz zeby nie ufac tak w te nowinki jego?

Stymulacje nie wiem kiedy... powiedzial zeby przyjsc do niego dopiero z wynikami i po ewentualnej wizycie u immunologa. Sydora umowilam na 6 kwietnia. Mam nadzieje ze zdarze z wynikami...nie wiem ile czekac po encortonie zanim je zrobie...

Dr mowil ze teraz moze bedzie krotki protokol...
Wlasnie w pozytywnym znaczeniu pisałam o tych szkoleniach i zaufaj mu.
Na wyniki badan.sie czeka tak do 2 tygodni wiec zdazysz z wynikami.

reklama
Do góry