reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O kurcze. O takim.czym jeszcze nie slyszalam i chyba nie spotkałam sie tu na forum. A gdzie to masz miec podane? Dozylnie, podskornie, dopochwowo??
Podobno w dniu transferu dopochwowo... Ale to przez telefon rozmowa była więc mogłam coś pokićkolić... Jakaś to nowość jest podobno. Ale robią to na miejscu w labo w Invicta (ja we Wrocławiu jestem). Ceny też nie znam bo dopiero za tydzień do kliniki jadę na wymaz z kanału szyjki żeby zobaczyć czy tam ok jest (bo bez tego badania dr mnie nie puści do transferu) i zapytam w recepcji.

reklama
Nie mam pojecia. A accofil jak sie podaje?? Choc to jedt chyba z zalecenia immunologa. Sama jestem ciekawa co tam nasz dr wymyślił ale on byle gdzie jezdzi na szkolenia i czasem opowiadal o tych nowinkach. A kiedy zaczynacie stymulacje?
Byle gdzie to znaczy ze myslisz zeby nie ufac tak w te nowinki jego?

Stymulacje nie wiem kiedy... powiedzial zeby przyjsc do niego dopiero z wynikami i po ewentualnej wizycie u immunologa. Sydora umowilam na 6 kwietnia. Mam nadzieje ze zdarze z wynikami...nie wiem ile czekac po encortonie zanim je zrobie...

Dr mowil ze teraz moze bedzie krotki protokol...

@Rabarbara86 @misis188 mi dzis dr powiedzial ze zastosuje u mnie nowa metode o ktorej jeszcze nie chce za duzo zdradzac bo jest nowa ale obiecujaca...ale mowil ze to cos podaje sie domacicznie 7 dni przed i 3 dni po transferze wiecie co to moze byc? To osocze?
No właśnie może to to samo o czym mówisz. . Ale doktor nie wspominał że coś jeszcze po transferze będzie podawane na kilka dni po... Dowiem się więcej w przyszłą sobotę.
Ale na pewno z krwi, separuja osocze I przygotowują do podania, że to stymuluje macice i endometrium do "przyjęcia" bąbelka.

@asinka89 kochana jeszcze raz moje kondolencje. Dami spoczywaj w pokoju w koncu bez bolu i patrz i chron ta swoja kochana istotke ktora tu zostala i rozpadla sie na tysiac kawalkow tracac Ciebie.
Asiu duzo sily dla Ciebie w tych trudnych chwilach tule mocno

reklama
Uuuu, ja 23 w piątek. Nie będzie kawy :(
Miałam do wyboru czwartek albo piątek to wzielam piątek, długi weekend sobie zrobię :D

Asiu a to jest twoja kolejna wizyta, tak?

Bylam zaraz na poczatku roku, wszystkie wyniki mu przeslalam a teraz jade je przegadac. Ja za to mialam tylko jedna date i kazal mi przyjechac wlasnie tego dnia, nastepnego dnia jade sie spotkac z nowym lekarzem w klinice! Dla mnie marzec to miesiac wizyt, mam nadzieje ze wroce do domu zadowolona i z planem na nastepne miesiace.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry