reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O kurcze. O takim.czym jeszcze nie slyszalam i chyba nie spotkałam sie tu na forum. A gdzie to masz miec podane? Dozylnie, podskornie, dopochwowo??
Podobno w dniu transferu dopochwowo... Ale to przez telefon rozmowa była więc mogłam coś pokićkolić... Jakaś to nowość jest podobno. Ale robią to na miejscu w labo w Invicta (ja we Wrocławiu jestem). Ceny też nie znam bo dopiero za tydzień do kliniki jadę na wymaz z kanału szyjki żeby zobaczyć czy tam ok jest (bo bez tego badania dr mnie nie puści do transferu) i zapytam w recepcji.

reklama
Nie mam pojecia. A accofil jak sie podaje?? Choc to jedt chyba z zalecenia immunologa. Sama jestem ciekawa co tam nasz dr wymyślił ale on byle gdzie jezdzi na szkolenia i czasem opowiadal o tych nowinkach. A kiedy zaczynacie stymulacje?
Byle gdzie to znaczy ze myslisz zeby nie ufac tak w te nowinki jego?

Stymulacje nie wiem kiedy... powiedzial zeby przyjsc do niego dopiero z wynikami i po ewentualnej wizycie u immunologa. Sydora umowilam na 6 kwietnia. Mam nadzieje ze zdarze z wynikami...nie wiem ile czekac po encortonie zanim je zrobie...

Dr mowil ze teraz moze bedzie krotki protokol...

@Rabarbara86 @misis188 mi dzis dr powiedzial ze zastosuje u mnie nowa metode o ktorej jeszcze nie chce za duzo zdradzac bo jest nowa ale obiecujaca...ale mowil ze to cos podaje sie domacicznie 7 dni przed i 3 dni po transferze wiecie co to moze byc? To osocze?
No właśnie może to to samo o czym mówisz. . Ale doktor nie wspominał że coś jeszcze po transferze będzie podawane na kilka dni po... Dowiem się więcej w przyszłą sobotę.
Ale na pewno z krwi, separuja osocze I przygotowują do podania, że to stymuluje macice i endometrium do "przyjęcia" bąbelka.

@asinka89 kochana jeszcze raz moje kondolencje. Dami spoczywaj w pokoju w koncu bez bolu i patrz i chron ta swoja kochana istotke ktora tu zostala i rozpadla sie na tysiac kawalkow tracac Ciebie.
Asiu duzo sily dla Ciebie w tych trudnych chwilach tule mocno

reklama
Uuuu, ja 23 w piątek. Nie będzie kawy :(
Miałam do wyboru czwartek albo piątek to wzielam piątek, długi weekend sobie zrobię :D

Asiu a to jest twoja kolejna wizyta, tak?

Bylam zaraz na poczatku roku, wszystkie wyniki mu przeslalam a teraz jade je przegadac. Ja za to mialam tylko jedna date i kazal mi przyjechac wlasnie tego dnia, nastepnego dnia jade sie spotkac z nowym lekarzem w klinice! Dla mnie marzec to miesiac wizyt, mam nadzieje ze wroce do domu zadowolona i z planem na nastepne miesiace.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry