reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie przegapiłaś, chciałam wczoraj pisać ale córka mi nie dała bo ciągle coś chciała.

A więc było tak:
Mąż odwiózł córkę rano do przedszkola, ja przygotowałam pyszne śniadanko a do pudełka wysadzilam 3 testy po duża ilość serwetek i na górze karteczkę z napisem "cześć Tatusiu".
Jak tylko wszedł do domu i zasiadł przy stole przed samym jedzeniem mówię że mam coś dla niego i wręczania mu owo pudełeczko.
Otworzył patrzy uśmiech, potem grzebie i grzebie w końcu się dogrzebal oczy jak 5zł i cisza przez chwilę.
Pyta, naprawdę, ale naprawdę.... Jak to się stało. No i się popłakał - ja razem z nim oczywiście.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie ❤

Ściskam mocno dziewczyny,którym dzisiaj się nie udało i trzymam ✊ by kolejny raz był tym szczęśliwym.
Ja juz po wizycie dzisiaj wyszedł 9tydz.5dzień ciąży.Dzieciaczki mają się dobrze oby dwa serduszka biją jeden ma 2,80cm a drugi 2,60cm
I najważniejsze okazało się ze są dwie owodnie teraz tylko się modlić by jedzonka sobie nie podbierali.
Super wiadomosc :) Maluszki pieknie i rowno rosna. Gratulacje i trzymam dalej kciuki ✊✊❤️❤️

Jak dobrze pamietam to Ty mialas duzo prob, przypomnij nam czy one skonczyly sie ciaza czy zawsze nie zalapywalo? U mnie zawsze jest ciaza albo biochem albo pada 3 tygodnie po transferze i ja wiem ze u mnie to immunologia. Jedz do Pasnika jak planowalas.
A nie mozesz zadzwonic do lekarza i sie zapytac co to za biopsja? Inaczej sie nie dowiesz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak kochana 6 transferów:mad: ostatni skończył sie beta 18 ale to może być spowodowane zastrzykiem:( lekarz sam nie może stwierdzić czemu tak się stało i co byli przyczynę bety czy ciza czy zastrzyk:mad: niestety nie mogę zadzwonić do kliniki oni nic mi nie powiedzą bo trzeba brać spotkanie ,ale oczywiście na te spotkanie czeka się miesiąc wiec będę cierpliwie czekac na ten kwiecień o_O do Pasnika jade już w marcu na początku zobaczę co on mi zaproponuje

Dzięki. Moze to głupie pytanie ale co teraz mam dalej robicr? Badać wynik bety ?
Możesz jeszcze, ale tak naprawdę najważniejsza jest wizyta około 6 tygodnia czyli 20-25dpt, wtedy okaże się czy serducho bije i czy jest właściwie umiejscowione.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już po .
Dziewczyny warto walczyć .
Moje maluszki pięknie rosną i są zdrowe , niesrety tak fikały że nie udało się wszystkiego powierzyć. Powtórka 6.03.
Największe zaskoczenie , że mamy dwóch chłopców [emoji16] zaskoczenie bo mój mąż "robi " dziewczynki [emoji16][emoji23]
Wszystkie zakupione różowe ciuszki będą musiały znaleźć nową właścicielkę .

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha ale jaja [emoji2] [emoji2] Ja mam też dziś wizytę wieczorem , już siedzę jak na szpilkach, ciekawe czy potwierdza się moje przypuszczenia o parce [emoji6]

Do góry