Dziekuje kochana.Na tym etapie bety sie juz nie bada, teraz tylko usg a jak widac wszystko jest w pozadku Gratulacje serduszka, nie rob wiecej bety, bo szkoda nerwow
reklama
hope322
Fanka BB :)
Super przyrost, trzymam kciuki i po cichu gratulujeCześć dziewczyny. Na początku współczuję wszystkim tym którym sie nie udało. Ja przed chwila odebrałam wyniki bety z piatku i z dziś. Piątek - 23.06, dzis - 49,51.
Never give up
Pięknie ❤Nie przegapiłaś, chciałam wczoraj pisać ale córka mi nie dała bo ciągle coś chciała.
A więc było tak:
Mąż odwiózł córkę rano do przedszkola, ja przygotowałam pyszne śniadanko a do pudełka wysadzilam 3 testy po duża ilość serwetek i na górze karteczkę z napisem "cześć Tatusiu".
Jak tylko wszedł do domu i zasiadł przy stole przed samym jedzeniem mówię że mam coś dla niego i wręczania mu owo pudełeczko.
Otworzył patrzy uśmiech, potem grzebie i grzebie w końcu się dogrzebal oczy jak 5zł i cisza przez chwilę.
Pyta, naprawdę, ale naprawdę.... Jak to się stało. No i się popłakał - ja razem z nim oczywiście.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Super wiadomosc Maluszki pieknie i rowno rosna. Gratulacje i trzymam dalej kciukiŚciskam mocno dziewczyny,którym dzisiaj się nie udało i trzymam by kolejny raz był tym szczęśliwym.
Ja juz po wizycie dzisiaj wyszedł 9tydz.5dzień ciąży.Dzieciaczki mają się dobrze oby dwa serduszka biją jeden ma 2,80cm a drugi 2,60cm
I najważniejsze okazało się ze są dwie owodnie teraz tylko się modlić by jedzonka sobie nie podbierali.
Szczescie1986
Tak kochana 6 transferów ostatni skończył sie beta 18 ale to może być spowodowane zastrzykiem lekarz sam nie może stwierdzić czemu tak się stało i co byli przyczynę bety czy ciza czy zastrzyk niestety nie mogę zadzwonić do kliniki oni nic mi nie powiedzą bo trzeba brać spotkanie ,ale oczywiście na te spotkanie czeka się miesiąc wiec będę cierpliwie czekac na ten kwiecień do Pasnika jade już w marcu na początku zobaczę co on mi zaproponujeJak dobrze pamietam to Ty mialas duzo prob, przypomnij nam czy one skonczyly sie ciaza czy zawsze nie zalapywalo? U mnie zawsze jest ciaza albo biochem albo pada 3 tygodnie po transferze i ja wiem ze u mnie to immunologia. Jedz do Pasnika jak planowalas.
A nie mozesz zadzwonic do lekarza i sie zapytac co to za biopsja? Inaczej sie nie dowiesz.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki. Moze to głupie pytanie ale co teraz mam dalej robicr? Badać wynik bety ?Super przyrost, trzymam kciuki i po cichu gratuluje
hope322
Ja po cb podchodzilam do crio zaraz w kolejnym cyklu i sie udalo, lekarz nie widzial powodu, zeby czekac.Ja tez musialam odczekac 3do 6 mcy po ciazy biochemiczbej a zadnego lyzeczkowania nie mialam
Mruch
Możesz jeszcze, ale tak naprawdę najważniejsza jest wizyta około 6 tygodnia czyli 20-25dpt, wtedy okaże się czy serducho bije i czy jest właściwie umiejscowione.Dzięki. Moze to głupie pytanie ale co teraz mam dalej robicr? Badać wynik bety ?
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Raspberry88
Haha ale jaja [emoji2] [emoji2] Ja mam też dziś wizytę wieczorem , już siedzę jak na szpilkach, ciekawe czy potwierdza się moje przypuszczenia o parce [emoji6]Ja już po .
Dziewczyny warto walczyć .
Moje maluszki pięknie rosną i są zdrowe , niesrety tak fikały że nie udało się wszystkiego powierzyć. Powtórka 6.03.
Największe zaskoczenie , że mamy dwóch chłopców [emoji16] zaskoczenie bo mój mąż "robi " dziewczynki [emoji16][emoji23]
Wszystkie zakupione różowe ciuszki będą musiały znaleźć nową właścicielkę .
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: