reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie twierdzilam ze okres przerwy jest po to zeby wkurzyc pacjentke. Po prostu takie sa zalecenia
Ze wzgledu na nie chcialam ogarnac sytuacje w miare naturalny malo inwazyjny sposob [emoji4] zeby moc szybko dzialac dalej

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem wiem:):):)
poronienie jest i tak ,hormony lubia szalec i na okres czeka sie tez czasami dluzej niz ustawa przewiduje. Warto to wszystko wyprostowac przed kolejnym podejsciem.Powodzenia:)

reklama
Zapytaj sie go o odsysanie,brzmi strasznie ale jest o wiele lepsza metoda niz lyzeczkowanie. Nie narusza endometrium,,macica zostaje oczyszczona ,poplamisz pare dni i temat zamykasz. I planujesz dalej:)"Zabieg aspiracyjnego "oczyszczania macicy" (vacuum aspiration) jest generalnie bardziej korzystny niż łyżeczkowanie - osiąga się nim to samo w mniej inwazyjny sposób i ryzyko zrostówczy uszkodzenia macicy jest mniejsze."
poczytaj sobie o tym ,moze sie zdecydujesz.
Dzieki[emoji173] Nigdy o tym zabiegu nie slyszalam. Zapytam go o to.
Choc nie wiem czy zabiegi malo inwazyjne sa preferowane w szpitalach na nasz kochany nfz [emoji6] ale zawsze warto sprobowac!

Wiem wiem:):):)
poronienie jest i tak ,hormony lubia szalec i na okres czeka sie tez czasami dluzej niz ustawa przewiduje. Warto to wszystko wyprostowac przed kolejnym podejsciem.Powodzenia:)
Racja, kazda z nas jest inna i na kazdy proces regeneracyjny potrzebujemy swojego odpowiedniego czasu. Lekarze zalecaja nam pewne okresy przejsciowe dla naszego dobra [emoji4] Napewno duzo mi da powrot do pracy od razu po zabiegu i zajecie glowy czyms innym niz rozpatrywaniem przyczyn nieudanego podejscia

Hej dziewczyny parę dni mnie nie było i nadrobić nie potrafię @Kurcia @Never give up będzie dobrze tak bardzo bym chciała żebyśmy się dzieliły tylko tymi dobrymi nowinami. Ja aktualnie nie mogę się doczekać piątku czas się ciągnie jutro postanowiłam zrobić ostatnia betę przed wizytą USG co o tym sądzicie bardzo bym chciała żeby było wszystko w porządku :hmm:

Kochane, gratuluję wszystkich szczęśliwych wizyt, bijacych serduszek, pieknych widoków na USG.

I bardzo, ale to bardzo mi przykro, że wyniki bety były dziś dla wielu z Was ujemne. My naprawdę wiemy przez co przechodzicie i doskonale Was rozumiemy. Ale pamiętajcie,że każda zasługuje na szczęście niedługo się ono do Was uśmiechnie.

Ja już po .
Dziewczyny warto walczyć .
Moje maluszki pięknie rosną i są zdrowe , niesrety tak fikały że nie udało się wszystkiego powierzyć. Powtórka 6.03.
Największe zaskoczenie , że mamy dwóch chłopców [emoji16] zaskoczenie bo mój mąż "robi " dziewczynki [emoji16][emoji23]
Wszystkie zakupione różowe ciuszki będą musiały znaleźć nową właścicielkę .

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Super [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Justyska90
@Agniecha1508
Cholera nie tak miało być:( Statystyki są do bani skoro dziś wyszło 0%:( przykro mi:(
@izabella87 faktycznie słaba ta Twoja beta:( też przez to przechodziłam więc wiem, że to czekanie na nic jest potworne. Konsultowałaś się już z lekarzem? Kazał odstawić leki?

Jeszcze niestety nic nie odpisał, pewnie jutro rano będę miała wiadomość

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry