reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynom,którym nie udało się dzisiaj uzyskać wysokich bet i wszystkim tym,które dzielnie walczą na naszym babskim forum przesyłam zdjęcie mojej córci [emoji4] Zdrowa zuch dziewczyna rosnie[emoji4] i może rozgoni chmury,które zebrały się dzisiaj.
Ściskam!
1519660476-b3ee6ae2235d2993-aaaaaa.jpeg

Kochana wiem ze jest ci ciezko ale to byl pierwszy transfer. Moj siodmy dopiero byl udany a wczesniej mialam trzy razy transferowane 2 zarodki i beta nawet nie drgnela, 3 razy mialam transfer jednego zarodka i po drugim byla ciaza biochemiczna. Umow sie na wizyte do dr Grettki i zobaczysz czy cie skieruje na jakies dodatkowe badania. Mnie przed 3 procedura a pierwsza pod jego okiem chcial wyslac na laparoskopie i histeroskopie ale to mialam zrobione przed podejsciem do in vitro wogole. Dodatkowo kazal mi zrobic immunofenotypy. A przed 4 procedura wyslal mnie do immunologa. Ja nigdy sama zadnych dodatkowych badan nie robilam bez jego wskazania. Jedyne co to przrd wizyta u Pasnika zrobilam homocysteine. Wiem ze Ci bardzo ciezko ale jestes w dobrych rękach i zobaczysz co dr powie
@misis188 A jaki w końcu okazał się problem? Czy doszliscie jaki był powód tych 6 nieudanych transferów?

Dziewczyny a jak to jest teraz. Wizyte mam dopiero w piatek. Czy długo będe musiała czekć do nastepnego podejścia ????
To zalezy czy bylo to podejscie ze stymulacja ,punkcja itp( wtedy dla twojego zdrowia warto odczekac 2-3 pelne cykle,zebys zeszla z hormonow ) jesli to bylo twoje podejscie na kryo,czekasz na okres ,potem na nastepny i dzialasz.Nie wiem co jest u ciebie w planie;)

Dziewczynom,którym nie udało się dzisiaj uzyskać wysokich bet i wszystkim tym,które dzielnie walczą na naszym babskim forum przesyłam zdjęcie mojej córci [emoji4] Zdrowa zuch dziewczyna rosnie[emoji4] i może rozgoni chmury,które zebrały się dzisiaj.
Ściskam!
1519660476-b3ee6ae2235d2993-aaaaaa.jpeg
Gratulacje coreczki, jest piekna ❤️

Dziewczyny, nie odzywałam sie ostanio, ale przeczytałam wszystko. Ale poniedziałek. Przykro mi znam ten ból i pamietam jak miałam pierwsze nieudane in vitro(zarodki słabo sie dzieliły) niby „tylko” czynnik męski i zero mrozakow a beta minus 1. Ja wierze, ze każdej sie uda. Krotki update co u mnie, byłam na sercu, zarodek 7.1 mm, pęcherzyk 20 mm, beta 110 000, dzis jest równo 5 tygodni od punkcji, doktor mowi, ze 6 tydzien +5 doba ciazy. Teoretycznie jest wszystko ok, ale mnie martwi beta bo 15 lutego była 16 000 i według kalkulatora w necie za wolno przyrasta. Podobno potem nie podwaja sie co 2 dni. Ehhhh
Na tym etapie bety sie juz nie bada, teraz tylko usg a jak widac wszystko jest w pozadku :) Gratulacje serduszka, nie rob wiecej bety, bo szkoda nerwow ✊

reklama
Do góry