reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam wyniki.
bhcg <0,1.
to 10dpt więc oczywiście powtórzę w środę, żeby odstawić leki, ale raczej nie ma nadziei.
Nie udało się niestety. To był nasz drugi transfer. Nie mamy mrozaków więc wszystko od nowa. Jestem też jeden cykl po histero, więc widać mam tak zrąbany organizm, że nawet to nie pomogło.
Przykro mi :(

reklama
Z tego co wiem ,ze to ma być biopsja specjalistyczna coś takiego:errr: i ze maja ja wysłać aż do Paryża i ,ze to płace ja w 100% czyli te 500e ale dokładnie co i jak to będę wiedziała dopiero 17 kwietnia ,ale do tej daty to sfiksuję jak nic nie zrobię dodatkowo:confused2:dlatego teraz zastanawiam się czy ta biopsja może mi otworzyć drzwi do naszego problemu? Czy w tej biopsji może być tez histero?

Jak dobrze pamietam to Ty mialas duzo prob, przypomnij nam czy one skonczyly sie ciaza czy zawsze nie zalapywalo? U mnie zawsze jest ciaza albo biochem albo pada 3 tygodnie po transferze i ja wiem ze u mnie to immunologia. Jedz do Pasnika jak planowalas.
A nie mozesz zadzwonic do lekarza i sie zapytac co to za biopsja? Inaczej sie nie dowiesz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po .
Dziewczyny warto walczyć .
Moje maluszki pięknie rosną i są zdrowe , niesrety tak fikały że nie udało się wszystkiego powierzyć. Powtórka 6.03.
Największe zaskoczenie , że mamy dwóch chłopców [emoji16] zaskoczenie bo mój mąż "robi " dziewczynki [emoji16][emoji23]
Wszystkie zakupione różowe ciuszki będą musiały znaleźć nową właścicielkę .

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Super :) gratulacje zdrowych chlopakow ❤️❤️ Ktory masz dokladnie tc? :)

Mam wyniki.
bhcg <0,1.
to 10dpt więc oczywiście powtórzę w środę, żeby odstawić leki, ale raczej nie ma nadziei.
Nie udało się niestety. To był nasz drugi transfer. Nie mamy mrozaków więc wszystko od nowa. Jestem też jeden cykl po histero, więc widać mam tak zrąbany organizm, że nawet to nie pomogło.
Przykro mi kochana!!! Będziemy walczyć w następnych miesiącach znowu ❤

Nie przegapiłaś, chciałam wczoraj pisać ale córka mi nie dała bo ciągle coś chciała.

A więc było tak:
Mąż odwiózł córkę rano do przedszkola, ja przygotowałam pyszne śniadanko a do pudełka wysadzilam 3 testy po duża ilość serwetek i na górze karteczkę z napisem "cześć Tatusiu".
Jak tylko wszedł do domu i zasiadł przy stole przed samym jedzeniem mówię że mam coś dla niego i wręczania mu owo pudełeczko.
Otworzył patrzy uśmiech, potem grzebie i grzebie w końcu się dogrzebal oczy jak 5zł i cisza przez chwilę.
Pyta, naprawdę, ale naprawdę.... Jak to się stało. No i się popłakał - ja razem z nim oczywiście.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie :) :) ❤️❤️

reklama
Do góry