reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ajaja No właśnie tak was czytam ciagle i ciagle mysle co to jesto_Ohmmm No to chyba tego nie będę miała gdyż nie podchodzę do transferu w Polsce :mad: ,ale już jestem na dobrej drodze umówiona jestem u Pasnika i na biopsje :biggrin2: dziekuje ci Dzoasiu za odpowiedz
Transfer możesz mieć gdzie tam chcesz a leczenie immuno możesz zorganizować w PL. Fakt - jeśli chodzi o wlewy to musiałabyś się pospinać i przyjechać, ale dziewczyny z różnych krajów latają na wizyty/transfery, więc choć trudne, to niemożliwe to to nie jest. Ale jeśli inne leki to wykupujesz w PL i bierzesz na miejscu :)

reklama
@shaggy dopiero 27 02 mam wizytę bo w klinice juz 2 tydzien zakończyłam. Teraz ide do pani ginekolog tutaj w Austrii. Wolę dmuchać na zimne i do poniedzialku po 1 tabletce progesteronu bede brała bo tylko tyle mim zostało. Jak u ciebie ja spie tylko do 2.30 w nocy a pozniej wstaje jak mumia.
Wydaje mi sie ze progesteron to jeszcze powinnas brac. a nie masz mozliwosci wczrsniej isc? ja bylam u lekarza poltora tyg temu to mialam 6t4 dz to teraz z 9 tc jakos jestem. w klinice stwierdzili ze prolutex juz odstawic w tym 7 tyg a ja jeszcze biore. a luteine to kazal brac jeszcze. ja w dzien spie to w nocy mam problem ale ja na chorobowym wiec moge odsypiac jak długo chce :)

Transfer możesz mieć gdzie tam chcesz a leczenie immuno możesz zorganizować w PL. Fakt - jeśli chodzi o wlewy to musiałabyś się pospinać i przyjechać, ale dziewczyny z różnych krajów latają na wizyty/transfery, więc choć trudne, to niemożliwe to to nie jest. Ale jeśli inne leki to wykupujesz w PL i bierzesz na miejscu :)
Ale ty kochana dziołcha jestes:-Daz mi gęba się uśmiechnęła ,ze tak można :-) :)myślałam,ze to przed transferem w tym samym dniu eee tooo ja się poświęcę jak będzie trzeba :wink:

Leki refundowane są do 3 stymulacji, do 40rż, przy amh powyżej 0,7. Nigdzie nie znalazłam info, że badanie amh ma jakiś termin ważności. To nie wirus, który można złapać w każdej chwili. Jest w miarę stałą wartością. Po stymulacji może nieznacznie spaść. Może jak kobieta miałaby amh 0,8 to istniałoby ryzyko, że amh spadnie poniżej 0,7. Ale jak amh jest w normie, to lekarz jest albo kretynem albo naciągaczem. A jak wcześniej amh bylo na podwyższonym poziomie, to lekarz jest zwykłym chujem.
Ej no Iskierko spokojnie [emoji4] nic mi sie zlego nie stalo, ze powtorzylam AMH. Nawet spoko, bo okazalo sie ze nasze AMH nieznacznie wzroslo [emoji6] Calkiem mozliwe, ze maja takie odgorne zarzadzenie w niektorych klinikach. Tego oczywiscie nie wiem, ale napewno nie nazwalabym mojego lekarza z takiego powodu mocnymi epitetami, jak powyzej. Wszyscy jestesmy tylko ludzmi, kazdy ma wady i zalety, a ja mimo wszystko naszego Dr cenie za profesjonalne podejscie do swojej pracy, ufam mu i poki co jestem wdzieczna za sposob w jaki nas do tej pory prowadzi [emoji5]
Kochana, nie ma sie co stresowac takimi rzeczami[emoji4] juz wszystkie mamy tu wystarczajaco duzo problemow na glowie [emoji9]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mam problem bo dzs jestem jakps 8t0 i mam jeszcze prolutex na 6 dni. mam recepte jeszcze na dwa opakowania i nie wiem czy kupowac. w klinice to kazali jakos 6t4dz odstawic bo tak sie pudelko konczylo. zalatwilam jeszcze dwa opakowania i jeszcze 6 szt mi zostalo z pst pudelka. mam recepte jeszcze na dwa pudelka ale czy kupowac? po pierwsze 300 zl a po drugi i najwaznieksze to moj brzuch i jakis juz wstret do tego kucia :/ co rano traume mam bo jyz miejsca nie bolesnego mi brak na brzuchu. wiem ze luteine 3x1 to mam brac do konca 1 trym. @Barburka Ty szybko odstawilas prolutex wiec odpisz czy wszystko ok po wizycie :) Radzcie dziewczyny

Do góry