reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Przydalby sie w koncu jakis chlopak, bo same dziewczynki puki co :p Masz jakies zdjecie maluszka? Super, ze z malenstwem wszystko dobrze, oby tak dalej ✊❤️
No wlasnie mi nie daje zdjec tylko do kartoteki wpina. Moze tak jest jak sie na NFZ chodzi, nie wiem. Ale lekarza mam dobrego wiec moge cos od Państwa wyciagnac. Ja bym chciala coreczke, maz mowi ze bedzie syn:) ja zawsze marzylam o siastrze albo kuzynce bo w rodzinie bylam i jestem jedyna dziewczyna

reklama
No wlasnie mi nie daje zdjec tylko do kartoteki wpina. Moze tak jest jak sie na NFZ chodzi, nie wiem. Ale lekarza mam dobrego wiec moge cos od Państwa wyciagnac. Ja bym chciala coreczke, maz mowi ze bedzie syn:) ja zawsze marzylam o siastrze albo kuzynce bo w rodzinie bylam i jestem jedyna dziewczyna
Najważniejsze by bobas byl zdrowy:) a zdjeciw wrzucę po drugich prenatarnych:)

Hej dziewczyny.
Jutro mam wizyte u Pasnika... Czy badania ktore on zleca do wykonania trzeba robic na czczo ? Mam dopiero na 13:00 i nie wiem czy wytrzymam bez jedzenia ale z drugiej strony wolalabym zrobic badania od razu, zeby potem nie musiec szukac placowki ktora robi takie badania. Ile mniej wiecej Was kosztowala wizyta z badaniami ? Bo nie wiem na co sie przygotowac
Dzisiaj dzwoniłam do kliniki i mówiła mi ,ze 1,5 h przed badaniem nie powinno się jesc:no:

Prosze mnie wpisac na 15 marca na podgladanie maluszka:)
Dzis bylam na wizycie, maluszek rosnie, ma sie dobrze:) drapal sie po uszku albo glowce❤ ale nie chce rodzicom pokazac co ma miedzy nozkami bo znowu mial skrzyzowane nozki:) łobuz jeden:)
@misis188 super że maluszek się rozwija prawidłowo 3mamy mocn✊❤o kciuki aby w końcu maluszek rozłożył nogi :)
:)

O proszę to w moim wieku jesteś to nie ja jedna mam takie problemu w tym wieku u mnie zaczęły się od 18 roku życia bo wtedy straciłam jajnik i jajowod potem ciąża pozamaciczna w wieku 22 i w tamtym roku pierwsze podejście jeden zarodek nie udane i drugą stymulacja i mam 4 mrozaczki jeden biorę 1 albo 2 marca mam nadzieję ze będzie dobrze boje sie ale co zrobię nic nie zrobię muszę chyba wierzyć że będzie dobrze ale wczoraj naprawdę mialam doła tak dużego ze z tego płaczu to cała noc przespalam a zawsze z 4 razy sie budzę więc byl tego plus bo tylko rano się obudziłam przed wstaniem chyba muszę częściej beczec hehe
O widzisz :) ja też w marcu ale w okolicach 10 zabieram Stasia do.domku :)
To będzie mój 3 transfer ,4 zarodka

Dziewczyny ja się powoli żegnam, trzymajcie się dzielnie. Walczcie, na prawdę warto! Zaglądać będę do Was na bieżąco, Wy też pamiętajcie o mnie i o moich Maleństwach!
Gdyby ktoś coś potrzebował jestem na priv.
@dżoasia @tamiza @Mruch @labelladurmiente @gosia321 @anett96 trzymam za Was mega kciuki i myślę codziennie :-*

Dziękuję że dużo z Was pomogło mi przejść najgorszy okres w moim życiu! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja się powoli żegnam, trzymajcie się dzielnie. Walczcie, na prawdę warto! Zaglądać będę do Was na bieżąco, Wy też pamiętajcie o mnie i o moich Maleństwach!
Gdyby ktoś coś potrzebował jestem na priv.
@dżoasia @tamiza @Mruch @labelladurmiente @gosia321 @anett96 trzymam za Was mega kciuki i myślę codziennie :-*
Gdzie to się urywasz?
Smutno nam będzie bez Was ❤️
Dawaj znać co i jak z Maluszkami.
Ściskam Was mocno ❤️❤️❤️❤️

Do góry