reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiec wychodzi na to ze jest to decyzja lekarza... sama nie wiem czy do niego nie zadzwonic...poczekam do marca i wtedy zobaczymy co powie, najwyżej miesiąc dłużej podpase się witaminami albo pojadę drugi raz po rozpiske leków.
Pewnie tak. Bo przeciez to lekarz wpisuje na recepcie nalezna pacjentowi refundacje lub jej brak, prawda?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki ! Czemu nie chcecie widniec w kalendarzu ? Wylapuje wasze wizyty między wierszami , robie sobie screeny ale czasem ciężko A kalendarz pustoszeje....
Prosze mnie wpisac na 15 marca na podgladanie maluszka:)
Dzis bylam na wizycie, maluszek rosnie, ma sie dobrze:) drapal sie po uszku albo glowce❤ ale nie chce rodzicom pokazac co ma miedzy nozkami bo znowu mial skrzyzowane nozki:) łobuz jeden:)

Witaj Agniecha, każdy świruje, napięcie osiąga makabryczne rozmiary , trudno nabrać dystansu ale to tylko kilka dni.... napisz cos o sobie gdzie się leczysz itp.
Gameta Gdynia , wczesniej Invicta. Pracuje tz w obecnej chwili bardziej z nerwów udaję. No u mnie to tez duza role odgrywa wiek 41 lat - ale do wszystkiego trzeba dorosnąć.

@PaulinkaP :) nie jesteś sama tak młoda :)
Ja też mam 24 lata i uważam że jestem szczęściarą że tak wcześnie się dowiedziałam o tym ze potrzebuje pomocy przy zejściu w ciąŻę :)
Patrz na to w ten sposób ze jesteśmy młode silne i jeszcze wiele możliwości przed nami , że medycyna gna jak szalona ;)
Głowa do góry :)
Każda z nas ma lepsze i gorsze dni :)
O proszę to w moim wieku jesteś to nie ja jedna mam takie problemu w tym wieku u mnie zaczęły się od 18 roku życia bo wtedy straciłam jajnik i jajowod potem ciąża pozamaciczna w wieku 22 i w tamtym roku pierwsze podejście jeden zarodek nie udane i drugą stymulacja i mam 4 mrozaczki jeden biorę 1 albo 2 marca mam nadzieję ze będzie dobrze boje sie ale co zrobię nic nie zrobię muszę chyba wierzyć że będzie dobrze ale wczoraj naprawdę mialam doła tak dużego ze z tego płaczu to cała noc przespalam a zawsze z 4 razy sie budzę więc byl tego plus bo tylko rano się obudziłam przed wstaniem chyba muszę częściej beczec hehe

Agniecha, witaj! Widze ze Ty nie z takich co siedza placza i panikuja, wiec mysle ze i z czekaniem sobie poradzisz, a my Ci w tym pomozemy! Ja bym za jakies 2-3 dni leciala do labo. Zostan z nami bo czuje od ciebie taka mega.pozytuywna energie, przydasz nam sie tu :D
Lekarz kazał betować 26 ale chyba juz w sobote polece do szpitala o 7 rano

Mialam dokladnie taka sama sytuacje. Mialam wynik z AMH z poczatku czerwca, a bylismy na wizycie pod koniec roku i Dr powiedzial ze jesli chcemy moc skorzystac z refundacji lekow do stymulacji, bede musiala powtorzyc badania AMH tak by mialo mniej niz 6 miesiecy przed rozpoczeciem stymulacji

Co za gnoje...tak naciągać na kasę!
Przecież amh się aż tak szybko nie zmienia.

Witaj Aga!
Stefan musi zostac z Wami! [emoji110] [emoji110] [emoji110] Nie ma innej opcji [emoji4] zgadzam sie z Asia, ze bije od Ciebie fajna energia i juz uwielbiam Twoje zajebiste poczucie humoru [emoji16] [emoji16] [emoji2] zatem prosimy zostancie z nami [emoji1]
Co do czekania, ja generalnie wiekszosc dni przesypialam, wieczorami duzo czytalam, a nocami sluchalam roznych relaksacyjnych kawalko na yt [emoji6]

Niedługo wielkanoc to obecnie jajka ze styropianu robie - będzie jak znalazł na świeta, a wieczorami moja m@łżowina ze stefanem bajki ogladają , a ja z nimi i jakoś leci - na noc relanium i sen spokojny. W dzień to jakoś leci praca , dom ale wieczory masakra

reklama
Do góry