reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Uff a juz myslalam ze tylko ja taka nienormalna[emoji6] Tzn ok, mi to nie smakowalo ale nie bylo jakos straszne do wypicia [emoji4]
A jak krzywa? Masz juz wyniki? Wszystko ok?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wyniki pewnie już są, ale w klinice:D Jutro będę na wizycie to się dowiem co i jak. Póki co zamulam się krówkami:D

reklama
Niedługo wielkanoc to obecnie jajka ze styropianu robie - będzie jak znalazł na świeta, a wieczorami moja m@łżowina ze stefanem bajki ogladają , a ja z nimi i jakoś leci - na noc relanium i sen spokojny. W dzień to jakoś leci praca , dom ale wieczory masakra
Ja tez ostatnio przerzuciłam się na bajki :) @Agniecha1508 ja tez zastanawiam się nad sobotą... bo jeśli miałoby się udać to powinna już jakaś cyfra się ukazać... Ale na chwile obecna zapisałam się na sobotę ale na masaże :)

Prosze mnie wpisac na 15 marca na podgladanie maluszka:)
Dzis bylam na wizycie, maluszek rosnie, ma sie dobrze:) drapal sie po uszku albo glowce❤ ale nie chce rodzicom pokazac co ma miedzy nozkami bo znowu mial skrzyzowane nozki:) łobuz jeden:)
Przydalby sie w koncu jakis chlopak, bo same dziewczynki puki co :p Masz jakies zdjecie maluszka? Super, ze z malenstwem wszystko dobrze, oby tak dalej ✊❤️

reklama
Do góry