reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To strasznie duzo tych ingerencji jak na "tylko" dwa nieudanem
Ale co lekarz to opinia. Moj najchetniej gdzies po trzech nieudanych by cokolwiek badal. Ale udalo sie histero wymusic ;)
Ja się lecze w prywatnej klinice i to wszystko trochę inaczej wygląda tutaj każda porażkę analizuje się osobno , nie ma czegoś takiego ze widocznie tak miało być czy coś , ja mam wszystko co tylko chce tak naprawdę i zawsze jest wszystko po kilka razy konsultowAne ;)

Już pisałam wcześniej ból piersi bo bokach, drażliwość brodawek, klucie,skurcze jajników na przemiennie, ciągle zmęczenie i senność

Sorki, jestem taka przydżumiona dzisiaj, że mi się wszystko miesza. No to mam skurcze jajników ! :) to już coś. Chociaż myślę, że lewy to mnie napieprza od niepękniętego pęcherzyka, ale prawy daje nadzieję ;D

Ja się lecze w prywatnej klinice i to wszystko trochę inaczej wygląda tutaj każda porażkę analizuje się osobno , nie ma czegoś takiego ze widocznie tak miało być czy coś , ja mam wszystko co tylko chce tak naprawdę i zawsze jest wszystko po kilka razy konsultowAne ;)

A są państwowe kliniki invitro? W sensie, że chyba wszystkie płacimy za wszystko jak leci ;) i teoretycznie też powinnyśmy mieć co chcemy. Ale kliniki mają swoje prawa... Rozumiem, że Ty po prostu się leczysz w jakiejś bardziej kameralnej?

Sorki, jestem taka przydżumiona dzisiaj, że mi się wszystko miesza. No to mam skurcze jajników ! :) to już coś. Chociaż myślę, że lewy to mnie napieprza od niepękniętego pęcherzyka, ale prawy daje nadzieję ;D

A są państwowe kliniki invitro? W sensie, że chyba wszystkie płacimy za wszystko jak leci ;) i teoretycznie też powinnyśmy mieć co chcemy. Ale kliniki mają swoje prawa... Rozumiem, że Ty po prostu się leczysz w jakiejś bardziej kameralnej?
Chyba źle to ujelam , faktycznie wszystkie są prywatne ;)
Chodziło mi o to że to jest bardzo mała klinika , jedna jedyna w Pl, została mi polecona jako jedna z najlepszych w Katowicach ;)

ale ty wiesz że u ciebie to kwestia czasu, uszy do góry i kolejna próba. Trzeba próbować, będzie dobrze.

Dziękuję bardzo za te słowa :*

Jestem pewna, że do następnego transferu podejdę bardziej na luzie. W marcu mam urodziny, może będzie prezent...

Kochana my tu wszystkie się leczymy w prywatnych klinikach ;) tylko u nas to bardziej produkcja taśmowa, przynajmniej u mnie...

Dziewczyny czy któraś z Was jest po pierwszych szczepieniach imunologicznych?Jak się po nich czulyscie, są jakieś skutki uboczne?

W porządku rozumiem to teraz trzymam kciuki za ciebie mocno i za całą resztę i żeby mój okruszek lub okruszki były bardzo silne i wytrwale w tej walce o nasze szczęście ;) :D

reklama
Dziolchy mam wyniki od Pasnika. Wszystkie ok. Robilam: LCT i ACA iig i igm. Orientujecie sie co to za badania?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry