reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@aniaAsia222 tez Cię pamiętam. Nie myśl tak, tez miałam trudną ciążę a teraz moja Niunia śpi mi właśnie na rękach cala i zdrowa. Pokonacie trudności.... Czasami tak jest, ze wszystko pod górkę, ale bądź dobrej myśli

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
tak wyszło:
OSAD
Nabłonki płaskie: pojedyncze poj. wpw
Leukocyty 5 - 10 wpw norma: 0 - 5 wpw
Pasma śluzu: pojedyncze norma: nieobecne
Bakterie : pojedyncze norma: nieobecne
Leukocyty 5-10 to jeszcze tragedii nie ma. Najlepiej powtórz badanie. Przed pobraniem moczu umyj się i koniecznie pobierz mocz ze środkowego strumienia. Nie z początkowego i końcowego. Mi tez tak wyszło lekarz kazał powtórzyć właśnie robiąc to co napisałam powyżej i wynik wyszedł w porządku ;)

Dziewczyny jestem po transferze,wczoraj 2 zarodki miałam podane,dodatkowo 5 prawdopodobnie będzie zamrozonych, a 4 jeszcze walczą. Przed zabiegiem poddałam się jeszcze akupunkturze. Mialam wczoraj straszne skurcze,nie wiem czy brzucha czy macicy i nie wiem co bylo przyczyną, chyba stres wszechogarniający. Nawet mój lekarz się zastanawiał czy transfer robić, ale wzięłam po dwa razy nospe i puściło. Wieczorem jeszcze dwie kolejne wzięłam. Dziś juz nie mogę wysiedzieć i zupe gotowałam, kotlety ubijałam, przed chwilą pranie wstawilam. Jakoś nie rozczulam się specjalnie nad sobą.Jutro znów jadę autobusem do Wrocławia na jeszcze jedną akupukturę.

A tu zdjęcia testów
1519125826-b518abca0be25368-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Cuuudownie cieszę się razem z Tobą.A może poczekaj do wizyty i wtedy trach zdjęcie mu przed oczy.Piekne te krechy!!!

Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź... a może wiesz czy bardzo poważne są leukocyty w moczu? mam 25 leuk./μl a norma to ujemne...
Nie wiem. Ale Ty masz chyba za dużo. Zanim zaczniesz panikować jutro powtórz badanie, ponieważ bardzo prawdopodobne jest to, ze lekarz będzie prosił Ciebie o to na wizycie. Wiec bądź przygotowana. :)

Dziewczyny jestem po transferze,wczoraj 2 zarodki miałam podane,dodatkowo 5 prawdopodobnie będzie zamrozonych, a 4 jeszcze walczą. Przed zabiegiem poddałam się jeszcze akupunkturze. Mialam wczoraj straszne skurcze,nie wiem czy brzucha czy macicy i nie wiem co bylo przyczyną, chyba stres wszechogarniający. Nawet mój lekarz się zastanawiał czy transfer robić, ale wzięłam po dwa razy nospe i puściło. Wieczorem jeszcze dwie kolejne wzięłam. Dziś juz nie mogę wysiedzieć i zupe gotowałam, kotlety ubijałam, przed chwilą pranie wstawilam. Jakoś nie rozczulam się specjalnie nad sobą.Jutro znów jadę autobusem do Wrocławia na jeszcze jedną akupukturę.
A miałaś teraz punkcję robiona? Jeżeli tak to taki objaw skurczy mogą dawać zmęczone punkcja jajniki ;)

reklama
Jak to mój lekarz mówi... trzeba żyć normalnie a Internet najlepiej odciąć... Ale to się chyba nie da tak dosłownie.
Czyli kiedy wyznaczyłaś sobie termin betowania?

Do góry