reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
kochana chciałam wypłacic pieniadze z gofundme i nie moge nie wiem czy jestem taka głupia czy ta strona dziwna ale ciagle wychodzi bład... nie wiem o co chodzi ... a pieniazki z polskiego konta chce zostawic ... na ewentualny pochowek itd... boże jak to boli.. płacze od 2 dni i nie moge sie uspokoic...
Może weź coś na uspokojenie...to przynajmniej na chwilę trochę złagodzi ból:( Nnie wiem co napisać... chciałabym móc teraz być przy Tobie i przytulić Cię mocno abyś mogła wyplakac się nie sobie s rekavh tylko do kogos...
a odnośnie wypłacania to nie mam zielonego pojęcia jak się to robi, może znajdzie się tu mądrzejsze głowa ?? Albo skontaktuj się z kimś z obsugi tego konta i zapytaj o radę.

Właśnie lekarza mam 22.02 i pewnie wtedy już się dowiem... nie wiem czy teraz jest sens mu pisać/dzwonić jak za 2 dni wizyta...
Napisać zawsze możesz ... przewrazliwione mamusie piszą co chwilę do lekarza z pytaniami ale my a raczej narazie Wy macie do tego pełne prawo bo przeszłyscie długa drogę do wypragnionego szczescia. Kiedyś jak byłam w ciąży to też mi jakieś kwiatki wyszły w badaniu więc lekarz kazał je powtórzyć więc może powtórz jutro badanie?

niestety jestem sama jak palec .. ahh to porabane życie.. dziewczyny od wczoraj dami nie bardzo rozumie co sie do niego mowi do tego ma drgawki całego ciała nie chce jesc ... chyba za niedługo nadejdzie koniec jestem w rozsypce .. nie mam.pojecia co mam ze soba zrobic..płacze od 2 dni nie moge sie pozbierać ... jak Bóg może mi go zabrać nie rozumiem...dlaczego... nie moge sie otrząsnac .. jak to sie mogło stać .. ja oszaleje jak on umrze .. przeciez on ma 29 lat jak tam może byc..
Jeju Asiula tak mi ciebie szkoda :( a nie moze ktos z rodziny do ciebie przyjechac mama jedna badz druga? Tak zebys nie byla z tym sama zebys w miedzy czasie miala z kim pogadac z kim poplakac a nie tak sama w kacie.
Ucaluj Damiego sciskam was kochani :*

Bylam dzis u mojego Gin. Zrobil powt usg, potwierdzil puste jajo. Ale mowi, ze na krwawienie mozna spokojnie czekac nawet do 2 tyg. I poki co nie chce mi podawac zadnych lekow wywolujacych (choc go prosilam). Mam przyjsc w sob na kontrole.
Tak ogolnie duzo dala mi ta wizyta i rozmowa z moim Dr. Mowil ze takie sytuacje sie zdarzaja rowniez w przypadku ciaz z naturalnych poczec, zebym sie nie martwila i patrzyla optymistycznie w przyszlosc [emoji4]
To wlasnie przekazuje Wam moje kochane; w jakiejkolwiek bysmy teraz nie byly sytuacji, pamietajcie, ze w koncu kazdej z nas zaswieci slonce i wszystko sie jeszcze ulozy [emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

kochana chciałam wypłacic pieniadze z gofundme i nie moge nie wiem czy jestem taka głupia czy ta strona dziwna ale ciagle wychodzi bład... nie wiem o co chodzi ... a pieniazki z polskiego konta chce zostawic ... na ewentualny pochowek itd... boże jak to boli.. płacze od 2 dni i nie moge sie uspokoic...
A na stronie nie ma zadnego kontaktu w razie problemow. Doczytaj pieniazki maja isc na konto czy przez karte kredytowa mozze masz wlaczone limity na karcie

Bylam dzis u mojego Gin. Zrobil powt usg, potwierdzil puste jajo. Ale mowi, ze na krwawienie mozna spokojnie czekac nawet do 2 tyg. I poki co nie chce mi podawac zadnych lekow wywolujacych (choc go prosilam). Mam przyjsc w sob na kontrole.
Tak ogolnie duzo dala mi ta wizyta i rozmowa z moim Dr. Mowil ze takie sytuacje sie zdarzaja rowniez w przypadku ciaz z naturalnych poczec, zebym sie nie martwila i patrzyla optymistycznie w przyszlosc [emoji4]
To wlasnie przekazuje Wam moje kochane; w jakiejkolwiek bysmy teraz nie byly sytuacji, pamietajcie, ze w koncu kazdej z nas zaswieci slonce i wszystko sie jeszcze ulozy [emoji173][emoji173][emoji173]

@chlopkers czyli teraz cierpliwie trzeba czekać na @ a później dalej działać.
a dostałaś zielone światło na podejście w następnym cyklu??
No musi w końcu i nam się udać!! :):*

reklama
@chlopkers czyli teraz cierpliwie trzeba czekać na @ a później dalej działać.
a dostałaś zielone światło na podejście w następnym cyklu??
No musi w końcu i nam się udać!! :):*
Doktor z kliniki mowi, ze jesli nie bedzie zabiegu to czekamy jeden cykl. A jesli byloby lyzeczkowanie to czekamy 3 cykle. Wiadomo ze lepiej gdyby sie obylo bez [emoji5]

Do góry