Przytulam Cię mocno Kochana...niestety jestem sama jak palec .. ahh to porabane życie.. dziewczyny od wczoraj dami nie bardzo rozumie co sie do niego mowi do tego ma drgawki całego ciała nie chce jesc ... chyba za niedługo nadejdzie koniec jestem w rozsypce .. nie mam.pojecia co mam ze soba zrobic..płacze od 2 dni nie moge sie pozbierać ... jak Bóg może mi go zabrać nie rozumiem...dlaczego... nie moge sie otrząsnac .. jak to sie mogło stać .. ja oszaleje jak on umrze .. przeciez on ma 29 lat jak tam może byc..
reklama
Never give up
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wy po transferach weryfikowalyscie progesteron? A jeśli tak to jakie są jego normy???
chlopkers
To bardzo niesprawiedliwe [emoji22] [emoji22] ogromnie Wam wspolczuje[emoji29] myslami jestesmy przy Was.. trzeba wierzyc w cud[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]niestety jestem sama jak palec .. ahh to porabane życie.. dziewczyny od wczoraj dami nie bardzo rozumie co sie do niego mowi do tego ma drgawki całego ciała nie chce jesc ... chyba za niedługo nadejdzie koniec jestem w rozsypce .. nie mam.pojecia co mam ze soba zrobic..płacze od 2 dni nie moge sie pozbierać ... jak Bóg może mi go zabrać nie rozumiem...dlaczego... nie moge sie otrząsnac .. jak to sie mogło stać .. ja oszaleje jak on umrze .. przeciez on ma 29 lat jak tam może byc..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Agnieś191
Mi w moczu akurat nie wyszło nic. Jak masz pojedyńcze bakterie to też nic takiego bo mogłaś źle pobrać próbke. Zawsze z środkowego strumienia po uprzednim podmyciu się. Raz w ciąży brałam furagine jam mi wyszły bakterie i latałam co chwila siusiu lekarz kazał kupić i tyle. Pomogło bo nie wstawałam co chwile w nocy do toalety i wynik już wyszedł ok. Jeżeli się obawiasz zadzwoń do swojego gina.tak tak u mnie to 9tc
Martwię się tylko leukocytami w moczu.. norma to ujemne a ja mam 25... nie rozumiem...czy to może być prez pojedyncze bakterie w moczu i pojedyncze pasma sluzu ktore mi wyszły?
inka_inka89
Aktywna w BB
tak tak u mnie to 9tc
Martwię się tylko leukocytami w moczu.. norma to ujemne a ja mam 25... nie rozumiem...czy to może być prez pojedyncze bakterie w moczu i pojedyncze pasma sluzu ktore mi wyszły?
@Barburka Zrób sobie posiew moczu i crp, bedziesz mieć pewność, ze nie ma żadnych bakterii i stanu zapalnego. infekcje w ciąży to czesta przypadlosc, wiec spokojnie
Dziewczyny gratuluje wspanialych wiesci dzisiaj!
@asinka89 Asiu sciskam Cie mocno i bardzo wspolczuje.
asinka89
kochana chciałam wypłacic pieniadze z gofundme i nie moge nie wiem czy jestem taka głupia czy ta strona dziwna ale ciagle wychodzi bład... nie wiem o co chodzi ... a pieniazki z polskiego konta chce zostawic ... na ewentualny pochowek itd... boże jak to boli.. płacze od 2 dni i nie moge sie uspokoic...@asinka89 a może potrzebujecie wsparcia finansowego ?? Radzicie sobie , bo jeśli potrzebujecie pomocy to mów pomożemy
chlopkers
Kochana moje objawy to od poczatku stymulacji powiekszenie i bol piersi, a pozniej silne zawroty glowy i sennosc. Dwa razy moze mnie zemdlilo i tyle w temacie. Ale ja bym nie myslala o objawach, nawet jesli sa obecne to ciezko stwierdzic czy to tylko efekt lekow czy faktycznie wczesnej ciazy [emoji5] widzisz u mnie juz po wszystkim, bo zarodek juz umarl, mam w macicy tylko puste jajo a cycki jakie byly duze i bolesne takie sa nadal i wlasnie sie obudzilam z dwugodzinnej drzemki [emoji6]Asiu... nic nie ukoi Twojego żalu.
Jeżeli coś może pomóc to tylko myślenie, że jeżeli nadejdzie koniec, to nic go nie będzie już bolało. To jedyne pocieszenie.
Jeju! ale bym chciała żeby mi wyszła beta. Będę robić w poniedziałek. A w niedzielę chyba siknę... Miałaś jakieś objawy?
chlopkers
Doczytalam juz ze dziewczyny pozniej mowily o biopsji z macicy. Niestety nic na ten temat nie wiem. Wiec nie pomoge [emoji53] ale faktycznie zgadzam sie z dziewczynami ze po 6 transferach chyba lepiej poszerzyc diagnostyke przed kolejnym podejsciemNie powiedziano mi dokładnie czego mówiła ze jak nie wyjdzie to sprawdza wszystko dlaczego nie wychodzi poprzez ta biopsje
reklama
Kal : tylko w okresie pelni ksiezyca przez 3 dni zbierany . Laboratorium w ktorym badalam w owym czasoe to zelazowa wola. Tam glisty i gliste psia. U mojego syna wyszly jaja glist . Mial 2.5 roku. Z krwi ig g i ig m w kier lamblii i glisty ludzkiej i glisty psiej. U nas to bylo podejrzenie . Tylko syn byl badany bo o tak odrobaczalismy sie cala rodzina. Obecnie odrobaczam syna profilaktycznie co roku. Ja na razie nie moge . Ja nie czulam sie dobrze po pierwszym odrobaczeniu dalej. Zbadalam sie przez przypadek na wega testach w poleconej lecznicy ( musi byc nowoczesny profesjonalny sprzet ) i tam mi wyszla nadal glista dodatkowo candida . Candida tez moze byc w macicy przy obecnosco w przew Pok. Tam poddalam sie falom skierowanym na te patogeny poza tym odrobaczylam sie prep. Ktoryrooez ozimek poleca ale trzeba go sprowadzic z zagranicy ze stanow. Mialam go juz i przeszlam dpdatkowo kuracje tym prep. Na candide wtedy nie stosowalam nic poza falami elektromagnetycznymi. Sesje sie konczyly nudnosciami i biegunka . Po 3 sesjach w odstepie 2 tyg. Przestal n bolec brzuch . Moj kal sorry za szcgoly wrocil do normy a nie byl przez wiele lat. Poznoej moalam sprawdzac czy cos wyjdzie na aparacie ale podeszlismy akurat do in vitro. I nie bylo czasu. Moj syn jak bylismy z zap. Icha u laryngologa stwierdzil ze juz dawno nie widzial dzoecka z nie powiekszonymi w ogole migdalami. Ozimek twoerdzi ze powiekszone migdaly i potem problemy z nimi u dzieci . Wycinanie sa skutkiem nie rozpoznanej lambliozy u dzoeci ktora jeat powszechna . Uzyl procentow i to bylo 80 % dzieci wg nie go ma nierozpoznana lamblioze. Ja mialam w dziecinstwie usuwane migdaly !!!!generalnie dobrze jest u dzieci potwierdzic ew udac sie do kogos kto jest parazytologiem . Ja polecam ozimka bo to jest czlowiek pasjonat . Zajmuje sie dziecmi ale tez i doroslymi. Polecam tez wega teaty ew na poczatek . Nie sa drogie . Ja placilam w siedlcach bo mam 50 km 60 zl. Za bada. Za sesje po 40 zl.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko czy to nie jest walka z wiatrakami jak ma się w domu zwierzaka? Ja swojego psiura nie mogę odrobaczać ze względu na jego stan zdrowia. Więc czy te wszystkie profilaktyczne specyfiki nie przyniosą więcej szkody niż pożytku?
Podziel się: