reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczęta, mój termin ostatniego transferu (3 już) zbliża się wielkimi krokami bo zaplanowany na kwiecień.
Więc wracam do Was.

Ostatni transfer miałam w listopadzie i tak podupadlam po nie powodzeniu, że powiedziałam dość. Czułam się jak puste pudełko, zmęczona ciągła walka. Odpuściłem zupełnie, przestałam o się iem dbać - w sensie tak do przesady. Popalałam papierosy, chodziłam na zakrapiane imprezy. Po prostu wrzuciłam ciąże z głowy tak jakby jej nigdy nie miało byc już. Tłumaczyłam sobie mam przecież jedno więc powinnam się cieszyć z tego co mam. Zaplanowaliśmy z mężem kwiecień jako ostateczna próbę bo najbardziej odpowiada nam termin.

A dzisiaj rano zrobiłam test. I są 2 krechy, żeby się upewnić zrobiłam drugi, a ręce tak mi się trzęsły że nie mogłam trafić z kroplami. Aż boję się w to uwierzyć, że po 5 latach samo przyszło naturalnie bez wspomagaczy. Mąż jeszcze nic nie wie. A wiecie co jest najlepsze, że wczoraj byłam na łyżwach a w poprzedni weekend na nartach dwa dni i to śmigałam równo. Nie huhalam nie dmuchałam po prostu dobrze się bawiłam.

Oczywiście teraz dopiero pojawił się strach co będzie dalej, ale to normalne.

A teraz pytanko jak to przekazać mężowi - jakieś pomysły?? On się nie spodziewa. Jest teraz poza domem do piątku służbowo. W niedzielę jak wyjeżdżał myślałam że dostałam miesiączkę bo miałam brązowe plamienia małe i mu już powiedziałam że dostałam okres.
Pomóżcie mi go zaskoczyć, bo ja sama nie dowierzam że to na serio.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super historia! [emoji173] Czyli jednak to prawda ze jak sie odpusci to sie zachodzi [emoji4] trzymam kciuki za zdrowy ciag dalszy [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny dzisiaj beta 144.9 mlU 8 dpt co wy na to jest ok ?
1519133099-8365969195a40999-aaaaaa.png

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekny :* teraz najwazniejszy przyrost trzymam kciuki ;*

niestety jestem sama jak palec .. ahh to porabane życie.. dziewczyny od wczoraj dami nie bardzo rozumie co sie do niego mowi do tego ma drgawki całego ciała nie chce jesc ... chyba za niedługo nadejdzie koniec jestem w rozsypce .. nie mam.pojecia co mam ze soba zrobic..płacze od 2 dni nie moge sie pozbierać ... jak Bóg może mi go zabrać nie rozumiem...dlaczego... nie moge sie otrząsnac .. jak to sie mogło stać .. ja oszaleje jak on umrze .. przeciez on ma 29 lat jak tam może byc..
Nie ma odpowiednich słów, które można skierować w takich sytuacjach w Waszą stronę. Strasznie mi przykro... :-( Życie nie jest sprawiedliwe niestety... :-(

Dziewczyny mam pytanie - odebrałam wyniki z moczu i mam podwyższone leukocyty.

Leukocyty 25 leuk./µl - norma: ujemne
Leukocyty 5 - 10 wpw - norma: 0 - 5 wpw

i z krwi też podwyższone:
NEUT% 71,7 % norma: 45 — 70

Co to znaczy? jak rozumieć?
Jak dobrze pamietam jesteś w ciąży dla kobiet w ciąży normy są troche inne sprawdź spboe s necie. I okaże się, że wszystko ok.

reklama
@asinka89 może spróbuj coś zrobić aby nie być sama w tym trudnym czasie....potrzebujesz wsparcia.
Co do damiego... po prostu płacze razem z Tobą teraz i nie umiem nas tym zapanować. Tak mi przykro... jak będziesz miała możliwość a on będzie w stanie rozmawiać to pozegnaj się z nim... powiedz że bardzo go kochasz i nigdy nie przestaniesz :* przytul i pamietaj ze takie malzenstwo jak wasze jest wyjątkowe ... jakie to nie sprawiedliwe... przykro mi to pisać ale musisz przygotować się na najgorsze...przepraszam ze to pisze... ale tylko cud może go uratować ...

Do góry