RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Tyle złych wieści ostatnio :-( marzę, by dożyć momentu w którym to forum będzie puste... Nikt nie będzie się tu udzielał... bo nie będzie takiej potrzeby.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@RedHotChiliPepper28 zauważyłam, że to idzie jakoś falami... czytałam Was kiedyś sporadycznie ale jak widziałam i zaobserwowałam, to albo jest lawina łez szczęścia albo smutku...Tyle złych wieści ostatnio :-( marzę, by dożyć momentu w którym to forum będzie puste... Nikt nie będzie się tu udzielał... bo nie będzie takiej potrzeby.
Napisze co mysle - sorry za szczerosc - uwazam ze pozamaiatne- ale byly przypadki takie ze sie udawało. Takze 3maj sie :* sama wiem jakie to ciezkie bo czekam na wyniki i w glebi duszy wiem ze u mnie tez juz po ptokach ale ale ale... ta jeszcze nadzieja mala dopuki nie widze wynikow pozostaje....No i mam dzisiejsze wyniki beta 18dpt 211.1 i progesteron 13.26
Wcześniejsze bety 12dpt 34,59 i 14 DTP 53.21
Boje się o te puste jajo [emoji29]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiesz ogolnie wszystko moze sie zdarzyc ja mialam podobnie i mialam ciaze pozamaciczna ale to nie regula. Moze taki organizm i tak powoli rosnie, ale mimo wszystko uwazam ze za ciut za wolno. Musi sie dobrze pilnowac i badac co dwa dni oby bylo dobrze 3 mam i mam nadzieje ze sie myle, ale po co ubarwiac czasem cos.co moze byc roznie... napewno.to nie zadowalajacy wynik ale tez nie zly.@Faluś ale na pewno pozamiatane u @izabella87? to nie jest tak, że w ciągu 48h powinno rosnąć o 66%? Chyba nie umiem tego do końca liczyć
Nie znów ustawiasz pena na 150 bo jak ustawisz 300 to tak jak byś sobie dwie dawki podałaDziewczyny moze głupie pytanie,ale pomozcie...Od dzisiaj zaczynam zastrzyki. Mam puregon 600. Moja dawka to 150. Czyli jak na dzisiaj ustawie pena na 150 i wstrzykne (zejdzie wtedy do 0) to jutro znow ustawiam na 150 czy na 300?
Bardzo mi przykro [emoji20] rozumiem co czujesz [emoji22] badz dzielna Kochana [emoji173]Cześć dziewczyny, u mnie niestety źle wieści z poniedziałku.. .puste jajeczko ... 2 podejście i kolejna porażka