reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To było moje drugie podejście więcej już nie próbuje
Drugie podejscie do pełnej procedury? A ile wcześniej miałas transferów przypomnij....
Kochana 3maj się ciepło i pomyśl o czym miłym... odpocznij, napij się dobrego wina i pomyśl czy jednak nie warto próbowac dalej i walczyć o szczęście.... :*

Ja bym podeszła na spokojnie do transferu. Wycięcie polipów zadziałało jak screaching, co ułatwia implantacje. Skoro lekarz mówi że przegroda nie jest duża to trzeba spróbować.
Dziękuję za otuche .
Chyba tak właśnie zrobię ze teraz w marcu podejde na spokojnie do kolejnego transferu , jak znowu się nie uda to wtedy będę się martwić co.dalej .
Jak narazie będę próbować cieszyć się z tego co mam...

Miałaś do transferu podany zastrzyk Ovitrelle? Bo ja miałam. Jeśli tak, to odradzam robić jeszcze betę, mi w 6dpt wyszła beta 2 i teraz czekam na wyrok... Jutro mam weryfikację. Odsiadki 9msc raczej nie będzie :no2:
Orvitrelle mialam jeden zastrzyk przed pobraniem zarodkow 7.02 czyli 12 dni temu a jutro chcę robić betę w 8 dpt

To był drugi transfer wtedy świeży a teraz mrożony już więcej nie mamy zamrożonych a poza tym to było z komórką dawczyni nie moja bo nie mogę mieć własnych i do tego na kolejną próbę nas nie stać bo w novum to są sumy kolosalne zabiegu jak i badań

To był drugi transfer wtedy świeży a teraz mrożony już więcej nie mamy zamrożonych a poza tym to było z komórką dawczyni nie moja bo nie mogę mieć własnych i do tego na kolejną próbę nas nie stać bo w novum to są sumy kolosalne zabiegu jak i badań
Ja siedze za granica i jak patrzę na te sumy ile to kosztuje to aż głowa boli:mad: skad brać na to kasy to prawda:szok:

reklama
Do góry