Cześć dziewczyny, u mnie niestety źle wieści z poniedziałku.. .puste jajeczko ... 2 podejście i kolejna porażka
reklama
Rozumiem... a przypomnij mi prosze który u Ciebie dzien od transferu? Niestety nie omija to nawet nas, ciaz wyczekanych po in vitro.Lekarz dla pewności zalecił kolejne usg w Czwartek, żeby mieć pewnosc... Nie rozmawialiśmy o tym co dalej... powiedział tylko, że kolejna próba ewentualnie w cyklu po poronieniu co za pech ...
meg_iii
Aktywna w BB
Bardzo mi przykro . Mam jednak koleżankę, która w trzecim cyklu po pustym jaju była już w szczęśliwej ciąży (lada dzień rodzi). Dlatego taka sytuacja niczego nie przekreśla.
Najgorsza jest w tym wszystkim nadzieja i niepewność, a na końcu pustka :-(
Megii tez jestem w Waw invicta, dr Kunicki. Bardzo sobie go cenie. Moze to dla Ciebie pocieszenie, ze jestes w bardzo dobrych rękach.Margit Invicta Warszawa dr Kunicki
Never give up
Fanka BB :)
A ile Wam się udało uzyskać mroziaczków w pierwszej procedurze? I jaki jest Wasz powód do IV?Ech..no właśnie nie mam znowu zaczynam od zera...
Szczescie1986
Fanka BB :)
Pomysł,ze kolejny raz będzie udany ja właśnie z takim teraz podchodzę i musi się udacMi rowniez dziękuję
Tylko ze ja już zaczęłam przygotowania do transferu...
I boję się że do niego nie dojdzie już sama nie wiem co robić...
Dlaczego to musi być takie trudne...
Ja bym podeszła na spokojnie do transferu. Wycięcie polipów zadziałało jak screaching, co ułatwia implantacje. Skoro lekarz mówi że przegroda nie jest duża to trzeba spróbować.
reklama
meg_iii
Aktywna w BB
Megii tez jestem w Waw invicta, dr Kunicki. Bardzo sobie go cenie. Moze to dla Ciebie pocieszenie, ze jestes w bardzo dobrych rękach.
Trafiłam do dr z polecenia. Faktycznie widać, że zna się na rzeczy. Jednak miałam nadzieje, że przy 2 procedurze się uda a tu puste jajeczko co za dziadostwo :/...robilismy kariotyp i wszystko bylo ok. Jak myślicie dziewczyny, jakie badania powinnam dodatkowo wykonać?
Podziel się: