izabella87
Fanka BB :)
Według mnie to był 1dniowy zarodek. Beta na tym etapie jest ok. Po 48h powtórz.
Dziękuje tak właśnie myślałam ze coś średnio liczę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według mnie to był 1dniowy zarodek. Beta na tym etapie jest ok. Po 48h powtórz.
Z tym bywa różnie, raczej sprawa indywidualna, ja po punkcji czułam się tak samo dobrze jak przed, nie odczuwalam też żadnych boli.Dziewczyny możecie mi napisać jak czułyście się po punkcji? Nie wiem czego się spodziewać. Termin mam na piątek,a w sobotę rano mamy lecieć na weekend do Hiszpanii i zastanawiam się czy tego nie odwołać...
a ktory to dpt i ilu dniowe? i czy pierwsza weryfikacja ?Moja beta z dzisiaj 34,59 co sądzicie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dokładnie @olgaa1987Czasami właśnie ta jedna potrafi dać upragnioną ciążę. Bądź dobrej myśli i nie przekreslaj tego podejścia.
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Ja chce zacząć ubrania na razie tylko poduszki, pieluszki, akcesoria dla dzieci, kocyki pościeli i takie tam. kosmetyczki duperele dla dzieci w okolicy. Wczoraj szyłam czarna pelerynę z kapturem dla pluszowego kota na przykład bo doszłyśmy do niego rzep i do bluzki i jedna mała czarownica tańczy dziś z nim na balu. Tyle że kot był slodziakowy to podtanowiłyśmy go trochę umrocznić
a ktory to dpt i ilu dniowe? i czy pierwsza weryfikacja ?
Punkcję miałam 31.01 a transfer 01.02 wiec dziś mamy 12dpt a zarodek 1 dniowy z tego co się przed chwila dowiedziałam pierwsza
Nie wiem czy to do końca jest zgodne z prawem. Zapytam na następny raz o taką możliwość, ale wątpię.
Napewno, rodzina zastępcza odpada, rozmawiałam jakiś czas temu z osobą która prowadzi takie szkolenia. Oczywiście dostaje się niemowlaka, ale żyjesz w niepewności , bo dziecko nie na unormowanych prawnych regulacji. Potem oczywiście w pierwszej kolejności rodzina zastępcza ma prawo adopcyjne do dziecka . Taka sytuacja dla mnie byłaby za trudna. Cały czas niepewność czy matka biologiczna nagle sobie nie przypomni o swoim dziecku.
Wystarczy że tyle oczekiwań , marzeń miałam przy in vitro. Drugi raz mogłabym się nie podnieść.
Kochana sprawdz przyrost za 48 godz. Lepiej by bylo jakby bylo wiecej ale moze byla pozna implantacja. Ta druga beta cis wiecej powie1.02 miałam transfer a 31.01 miałam punkcję wiec nie bylo