reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje [emoji4] zaskoczylas mnie, myslalam, ze juz nikt tak nie daje na imie dziewczynkom [emoji5]
Natomiast za moich czasow (rocznik 85) co rusz byla jakas Katarzyna i cale zycie mnie to wkurzalo [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
a bo my to chcemy takie normalne imiona... ponadczasowe Kasia Bartek :)

reklama
A poza tym jest tyle chorob ze na wszystko musislabys zrobic wyniki. I potem co? Szczepienia? A to tez trwa

nawet nie wiem czy na opryszczkę się można szczepić... Wiesz ja to bym się najchętniej przebadała na wszystko :D A potem siedziała w domu i kąpała się w domestosie na wszelki wypadek ;)

Nawet jakbyś ją miała pierwszy raz w życiu to nie jest groźna. Wirus opryszczki nie bytuje w krwi, więc nie ma jak się dostać do dziecka.
Ooo to tego nie wiedziałam. Poczytam o tym

Koniczyna jak jesteś w miarę elastyczna czasowo, to spróbuj dzwonić codziennie po 18 do APC, oni już wtedy mają potwierdzone wizyty na nastepny dzień i może się okazać, że coś się zwolniło.
Już z paniami rozmawiałam. Uprosiła żeby mi dawać znać jak się nikt nie zgłosi danego dnia. Ja jestem elastyczna mąż mniej ale może wziąć na zadanie ewentualnie

Kochane wiesci po punkcji ;) pobrano 20 kumulusow na moment wyjscia z kliniki nie wiadomo ile jest dojrzalych. Nasienie emka 20mln plemnikow 1% ruchu wiec nie mozna zrobic magnetycznej separacji bo jest za maly ruch. Ale wierze ze wsrod tych 20 mln znajda sie te ktore dadza rade i bedziemy miec i zarodki emka i dawcy. Jestem tam otumaniona ze caly czas spie w drodze powrotnej no ale nie ma sie co dziwic jestem po 3 kroplowkach przeciwbolowych tak mnie nawalal prawy jajnik ze dostalam 2 w gratisie do standardu ;)

No to Gosiu do łóżeczka i odpoczywaj a mąż niech zrobi rosołek:) Zapładniacie pół na pół, czy większość M? Niech sie teraz pięknie zapłodnią i jeszcze piękniej dzielą✊✊✊

Dziewczyny moja wizyta kontrolna jednak bedzie w sobote. Wlasnie rozmawialam z Doktorem, na pt ma juz full grafik zabiegow i prosil o przyjazd w sob na 11.40.
I teraz pytanie do dziewczyn z Krk [emoji4] myslicie ze jest jakies laborat, w ktorym oddajac krew w piatek zrobia mi wyniki z HCG i progesteronu do konca dnia, najpozniej do soboty rano? Za rada Asi jezdze do Zeromskiego, bo tam nieraz po 2h jest juz beta. Jednak na progesteron sie dlugo u nich czeka. Doktor mowi, ze moge miec wyniki z piatku, ale zebym miala tez zrobiony progesteron i kurcze mam teraz zagwozdke jak to ogarnac

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry