a bo my to chcemy takie normalne imiona... ponadczasowe Kasia BartekDziekuje [emoji4] zaskoczylas mnie, myslalam, ze juz nikt tak nie daje na imie dziewczynkom [emoji5]
Natomiast za moich czasow (rocznik 85) co rusz byla jakas Katarzyna i cale zycie mnie to wkurzalo [emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
izabella87
Fanka BB :)
Jak zarodek 3dniowy? No chyba nie
No właśnie nie umiem liczyć tych dni dlatego pisze daty
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A poza tym jest tyle chorob ze na wszystko musislabys zrobic wyniki. I potem co? Szczepienia? A to tez trwa
nawet nie wiem czy na opryszczkę się można szczepić... Wiesz ja to bym się najchętniej przebadała na wszystko A potem siedziała w domu i kąpała się w domestosie na wszelki wypadek
Ooo to tego nie wiedziałam. Poczytam o tymNawet jakbyś ją miała pierwszy raz w życiu to nie jest groźna. Wirus opryszczki nie bytuje w krwi, więc nie ma jak się dostać do dziecka.
Koniczyna82
Już z paniami rozmawiałam. Uprosiła żeby mi dawać znać jak się nikt nie zgłosi danego dnia. Ja jestem elastyczna mąż mniej ale może wziąć na zadanie ewentualnieKoniczyna jak jesteś w miarę elastyczna czasowo, to spróbuj dzwonić codziennie po 18 do APC, oni już wtedy mają potwierdzone wizyty na nastepny dzień i może się okazać, że coś się zwolniło.
Koniczyna82
I na NK nie maja zapisów ale czeka się miesiąc wiec sprubuje szybciej
Agnieś191
Według mnie to był 1dniowy zarodek. Beta na tym etapie jest ok. Po 48h powtórz.No właśnie nie umiem liczyć tych dni dlatego pisze daty
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane wiesci po punkcji pobrano 20 kumulusow na moment wyjscia z kliniki nie wiadomo ile jest dojrzalych. Nasienie emka 20mln plemnikow 1% ruchu wiec nie mozna zrobic magnetycznej separacji bo jest za maly ruch. Ale wierze ze wsrod tych 20 mln znajda sie te ktore dadza rade i bedziemy miec i zarodki emka i dawcy. Jestem tam otumaniona ze caly czas spie w drodze powrotnej no ale nie ma sie co dziwic jestem po 3 kroplowkach przeciwbolowych tak mnie nawalal prawy jajnik ze dostalam 2 w gratisie do standardu
No to Gosiu do łóżeczka i odpoczywaj a mąż niech zrobi rosołek Zapładniacie pół na pół, czy większość M? Niech sie teraz pięknie zapłodnią i jeszcze piękniej dzielą
chlopkers
Dziewczyny moja wizyta kontrolna jednak bedzie w sobote. Wlasnie rozmawialam z Doktorem, na pt ma juz full grafik zabiegow i prosil o przyjazd w sob na 11.40.
I teraz pytanie do dziewczyn z Krk [emoji4] myslicie ze jest jakies laborat, w ktorym oddajac krew w piatek zrobia mi wyniki z HCG i progesteronu do konca dnia, najpozniej do soboty rano? Za rada Asi jezdze do Zeromskiego, bo tam nieraz po 2h jest juz beta. Jednak na progesteron sie dlugo u nich czeka. Doktor mowi, ze moge miec wyniki z piatku, ale zebym miala tez zrobiony progesteron i kurcze mam teraz zagwozdke jak to ogarnac
I teraz pytanie do dziewczyn z Krk [emoji4] myslicie ze jest jakies laborat, w ktorym oddajac krew w piatek zrobia mi wyniki z HCG i progesteronu do konca dnia, najpozniej do soboty rano? Za rada Asi jezdze do Zeromskiego, bo tam nieraz po 2h jest juz beta. Jednak na progesteron sie dlugo u nich czeka. Doktor mowi, ze moge miec wyniki z piatku, ale zebym miala tez zrobiony progesteron i kurcze mam teraz zagwozdke jak to ogarnac
reklama
gosia321
Pol na pol i jesli jest nieparzysta liczba to z przewaga na dawceNo to Gosiu do łóżeczka i odpoczywaj a mąż niech zrobi rosołek Zapładniacie pół na pół, czy większość M? Niech sie teraz pięknie zapłodnią i jeszcze piękniej dzielą
Podziel się: