reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana znajdź jakas diagnostyke i wyniki masz w tym samym dniu
Wlasnie tam w Szpit Zeromskiego jest takie spore lab centralne Diagnostyki. Ale na ten progesteron nieraz poltorej doby musialam czekac. Ale zadzwonie tam. I dopytam. Bo fakt, ze ja do tej pory sprawdzalam wyniki online. Mozliwe ze papierowe do odbioru osobistego u nich beda wczesniej [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Już mi na mózg siada punkcję miałam 29.01 a transfer 1.02 - jadę ciagle autem i wyłączyłam myśli skupiając się na tej becie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wlasnie tam w Szpit Zeromskiego jest takie spore lab centralne Diagnostyki. Ale na ten progesteron nieraz poltorej doby musialam czekac. Ale zadzwonie tam. I dopytam. Bo fakt, ze ja do tej pory sprawdzalam wyniki online. Mozliwe ze papierowe do odbioru osobistego u nich beda wczesniej [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ale ja progesteron.zawsze w ten sam dzien miałam w duagnostyce

reklama
Witam, 6lutego mialam criotransfer blastocysty 4aa, beta 6 dpt 1,5. 7 dpt 2,3 myslicie ze jest jakas szansa ze sie udalo?

Jak dla trochę jednak za niskie są te wartości i raczej na ciążę biochemiczna to wygląda. U mnie przy tak niskich wartosciach tak to się kiedys niestety skończyło.
Ale sercem zawsze życzę, żeby wszystko dobrze się u każdej z Was skończyło i jednak stał się cud :)

Do góry