Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę trzymać kciuki, daj znać jak poszło :-))
[emoji7][emoji7]A więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)
To super bo ja myslalam ze chodzi o ta pleśń i o wszystkie te sery a mam ochote na splesnialegoDokladnie, dodatkowo 90% serów pleśniowych na półkach sklepowych jest z mleka pasteryzowanego, więc spokojnie
Jesli bol Cie niepokoi to mozesz zajsc na izbe przyjec to Ci dadza jakies lepsze leki rozkurczoweHej dziewczyny, 17 dpt-beta 1.673, w sumie nieźle ale boli mnie brzuch, coś jak na okres, po nospie mija. Czy powinnam iść do lekarza?
A to tak mi się kojarzyło ze tak jak jaW invimedzie we Wrocławiu
Cudaki sliczneA więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)
Kurcze przykro mi przy blastocyscie to raczej nie wrozy dobrze ale bierz leki i za dwa dni powtorz bete. Masz jeszcze mrozaki??Witajcie. Czy komus beta wzrastala bardzo powoli? Dzis 9 dpt i <2,0. Normalnie w to nie wierze.... k... trzeci transfer...