Mozzarelli nie można ??????!!!! A ja się ostatnio objadlam......Mozarella też nie można, poczytaj sobie czego nie można jeść w ciąży
reklama
Lekarz mi mówił, ze to nie przekreśla szans ale spadają do kilku procent(niestety). Ale zna przypadki gdzie po takim wyniku była ciąża. Mowię o podaniu 5dniowych zarodków.Witajcie. Czy komus beta wzrastala bardzo powoli? Dzis 9 dpt i <2,0. Normalnie w to nie wierze.... k... trzeci transfer...
Dusia_88
Fanka BB :)
Zawsze to jakas nadzieja... moj byl 6-cio dniowy..Lekarz mi mówił, ze to nie przekreśla szans ale spadają do kilku procent(niestety). Ale zna przypadki gdzie po takim wyniku była ciąża. Mowię o podaniu 5dniowych zarodków.
Witam miałam dzisiaj wizyte serduszkowa o to co zobaczyłam to przeszło najśmieszniejsze oczekiwania.Mialam podany jeden zarodek a tu się okazuje ze jestem w ciąży bliźniaczej jednoowodniowej.Bija dwa serduszka totalny szok podobno taka ciąża zdążą się bardzo bardzo rzadko i jest dość ryzykowna.Boje się myśleć jak to wszystko może się skończyc.Moj mąż się cieszy i uspokaja mnie ze będzie wszystko dobrze ja jakoś z jednej strony się ciesze a z drugiej jestem przerażona.
encka86
Powiedział źe w środku nic nie widać, że musiałam sie zadrapać przy aplikacji luteiny.Wspaniałe wiadomosci. Gratulacje . A lekarz mówił skąd plamienie?
Agnieś191
Paracetamol jak najbardziejKochane tak mi pęka głowa ,że zaraz zejdę mogę coś na ból głowy ? Paracetamol?
zaraz mi wybuchnie
reklama
Agnieś191
Nie używaj aplikatora, ja się raniłam nawet przed transferemDzisiaj zwykła wizyta, prenatalne mam 13 lutego.
A plamienie najprawdopodobniej od aplikacji luteiny - mówił ze czesto się zdarze ze tym patyczkiem uszkadzamy ścianke
Podziel się: