Jeśli jest z mlekiem pasteryzowanym to można mnie ostatnio na raclette wzięło też smierdzielek ale na mleku past.wiec okWogole nawet zwykłego??a dla mężczyzn można?
reklama
Dusia_88
Fanka BB :)
Mam jeden ostatni...Kurcze przykro mi przy blastocyscie to raczej nie wrozy dobrze ale bierz leki i za dwa dni powtorz bete. Masz jeszcze mrozaki??
Oczekiwanie2017
Rety do 4 tygodni.kolejny transfer pewnie w wawkavje kurde zrobie
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Teoretycznie niektóre wyniki są po dłuższym czasie, ale jak ja robiłam badania to wszystkie były sporo wcześniej. A więc spokojnie wyrobisz się przed wakacjami
Oczekiwanie2017
@walczaca o szczescie super widok , aż się serce raduje.
Ja biologiczna matka nie będę, ale dziś zapisaliśmy się na pierwsza rozmowę adopcyjna
Piękna decyzja. Mam nadzieję, że szybko przejdziecie przez procedury i zostaniecie rodzicami. Trzymam za Was mocno kciuki.
Oczekiwanie2017
Hej dziewczyny, 17 dpt-beta 1.673, w sumie nieźle ale boli mnie brzuch, coś jak na okres, po nospie mija. Czy powinnam iść do lekarza?
Bóle okresowe, szczególnie na początku ciąży zdarzają się bardzo często. Ja też brałam nospe i mijalo. Wszystko będzie dobrze
Oczekiwanie2017
Kochane moje - kamień spadł mi z serca.
Wszystko w porządku, maleństwo ma prawie 5 cm, serduszko ma 153 uderzeń - jak to powiedział profesor „bajka”
Taka jestem szczęśliwa
Dziękuję Wam za dobre słowa i kciuki
Wspaniałe wiadomosci. Gratulacje . A lekarz mówił skąd plamienie?
Raspberry88
Mozarella też nie można, poczytaj sobie czego nie można jeść w ciążyA ja tak go wcinalam ! Teraz mogę gdybać może to i przez ser się nie udalo!
reklama
misis188
Super!!! Wiedziałam ze wszystki bedzie dobrze a lekarz mowil skad to krwawienie czy tez plamiemie?Kochane moje - kamień spadł mi z serca.
Wszystko w porządku, maleństwo ma prawie 5 cm, serduszko ma 153 uderzeń - jak to powiedział profesor „bajka”
Taka jestem szczęśliwa
Dziękuję Wam za dobre słowa i kciuki
Podziel się: