RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, bąbel ma już 14mm serduszko bije jak dzwon, wszystko dobrze, mama najszczęśliwsza na świecie! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja lekarka zabroniła mi zielonej i czerwonejKochane czy można czerwona herbatę w ciąży ?
Cześć dziewczyny, bąbel ma już 14mm serduszko bije jak dzwon, wszystko dobrze, mama najszczęśliwsza na świecie! :-)
Wspaniala wiadomość GratulujeCześć dziewczyny, bąbel ma już 14mm serduszko bije jak dzwon, wszystko dobrze, mama najszczęśliwsza na świecie! :-)
Super zobaczysz jak teraz ten babel bedzie szybko rósł cos pieknego usłyszeć bicie serduszkaCześć dziewczyny, bąbel ma już 14mm serduszko bije jak dzwon, wszystko dobrze, mama najszczęśliwsza na świecie! :-)
Dokładniekto by tyle wytrzymał
już teraz się zdziwiłam, bo tydzień temu był trzy razy mniejszySuper zobaczysz jak teraz ten babel bedzie szybko rósł cos pieknego usłyszeć bicie serduszka
Miedzy 2 a 3 werefikacja miałam 4 dni. Druga była 6 dni po podaniu blastocysty a dzis kolejna czyli 10 dni. Spokojnie mysle, ze piatek lub pon? A co lekarz mówił?