reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Każdy inaczej reaguje na taka słodycz. Ja w ciąży w ogóle prawie słodkiego nie jem, a mam to badanie przed sobą i tez jakoś żeby entuzjastycznie do tego nie podchodzę, ponieważ jak zjem 2 kostki czekolady to muszę woda popić bo mi jest za słodko. ;)
Ja wciagam slodkie mniam mniam :D no dzidziusiowi nie odmowie :p chociaż się staram.... :( pewnie dlatego wyglądam jak wyglądam :laugh2: w sumie.. odpycha mnie tylko na pieczone udka i gotowane mięsa z drobiu... wtedy spierdzielam gdzie się da :laugh2:

reklama
Hej dziewczyny wiem ze sa w tym gronie kadrowe wiec pisze do was z zapytaniem o wynagrodzenie na l4 w ciąży, czy dlugosc miesiaca ma wplyw na wysokosc wynagrodzenia czy jest to kwota stala ustalona jako srednia z ostatnich 12mcy poprzedzajacych l4??
Ja mam od zwolnienia do zwolnienia jak dostaję zwolnienie przykładowo na 3 tyg to płacą za 3 tyg jak na więcej to na więcej.Płacą od pensji jaką masz na umowie i wyliczają ci

Kochane Moje chyba mam owulacje....nawet mam śluz płodny którego nie widziałam już X czasu:D:p ale co z tego jak m w trasie...wróci w piątek, jednak w naszym przypadku dzieci robi się w laboratorium a nie w łóżku ;-) ;)
Kup test owulacyjny. :) może coś ruszyło i teraz będziesz miała na stałe owulki? Jak nie teraz, to może następnym razem się uda. :)

reklama
Ja właśnie tak się zastanawiam kiedy mam zrobić drugą weryfikację bety wczoraj była pierwsza to drugą kiedy czwartek może jak myślisz? ;) Ja to nadal nie mogę uwierzyć w to co się stało. Teraz wielkie oczekiwanie nam pozostało, aż zobaczymy te nasze maleństwa na Usg u mnie może nawet dwa :);):);)
Powinno się robić co 48 lub 72 godziny, żeby można było łatwo obliczyć przyrost. :)

Do góry