Ja wciagam slodkie mniam mniam no dzidziusiowi nie odmowie chociaż się staram.... pewnie dlatego wyglądam jak wyglądam w sumie.. odpycha mnie tylko na pieczone udka i gotowane mięsa z drobiu... wtedy spierdzielam gdzie się daKażdy inaczej reaguje na taka słodycz. Ja w ciąży w ogóle prawie słodkiego nie jem, a mam to badanie przed sobą i tez jakoś żeby entuzjastycznie do tego nie podchodzę, ponieważ jak zjem 2 kostki czekolady to muszę woda popić bo mi jest za słodko.
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Gratuluje! Piękny wynik!Dziewczyny odebrałam betę 9 dni po transferze blastocyst... 328! Kamień z serca.
gosia321
Super gratulujeDziewczyny beta 76,14 !!!! Ja chyba sama w to nie wierzę . O Boże
gooossia17
Gratuluje!Dziewczyny beta 76,14 !!!! Ja chyba sama w to nie wierzę . O Boże
misis188
Ja mam glukoze i to bedzue w 14tcAle dziewczyny macie robić glukozę zwykła czy krzywa cukrowa? Bo krzywa robi się koło 26 tc chyba, ze wcześniej wyniki cukru są złe
Maryanka
DziękujęGratuluje!
hope322
Pieknie! GratulacjeDziewczyny beta 76,14 !!!! Ja chyba sama w to nie wierzę . O Boże
Ja mam od zwolnienia do zwolnienia jak dostaję zwolnienie przykładowo na 3 tyg to płacą za 3 tyg jak na więcej to na więcej.Płacą od pensji jaką masz na umowie i wyliczają ciHej dziewczyny wiem ze sa w tym gronie kadrowe wiec pisze do was z zapytaniem o wynagrodzenie na l4 w ciąży, czy dlugosc miesiaca ma wplyw na wysokosc wynagrodzenia czy jest to kwota stala ustalona jako srednia z ostatnich 12mcy poprzedzajacych l4??
Justin87
Kup test owulacyjny. może coś ruszyło i teraz będziesz miała na stałe owulki? Jak nie teraz, to może następnym razem się uda.Kochane Moje chyba mam owulacje....nawet mam śluz płodny którego nie widziałam już X czasu ale co z tego jak m w trasie...wróci w piątek, jednak w naszym przypadku dzieci robi się w laboratorium a nie w łóżku
reklama
Justin87
Powinno się robić co 48 lub 72 godziny, żeby można było łatwo obliczyć przyrost.Ja właśnie tak się zastanawiam kiedy mam zrobić drugą weryfikację bety wczoraj była pierwsza to drugą kiedy czwartek może jak myślisz? Ja to nadal nie mogę uwierzyć w to co się stało. Teraz wielkie oczekiwanie nam pozostało, aż zobaczymy te nasze maleństwa na Usg u mnie może nawet dwa
Podziel się: