reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
robi sie miedzy 24 a 28 tygodnidm, ale jesli glukoza na czczo jest podwyzszona to wtedy lekarz kieruje wczesniej. ja bylam w 23 tc bo jakos zle wyliczylam ale to dobrze bo na czczo cukier ok, a po glukozie za wysoko i mam cukrzyce ciazowa. ale to moze byc tak jak juz ktoras z Was wspomniala przez Pco , a wczesniej nie wiedzialam ze jedno ma cos wspolnego z drugim ;(
Mi dzisiaj lekarka w przychodni powiedziala, ze zrobimy w 26-27tc, bo nadwagi nie mam i w poprzedniej ciazy cukrzycy nie mialam i pytala o wage urodzeniowa synka (byla 3800), mowila, ze w normie i wczesniej nie trzeba robic badania. Nie wiedzialam, ze przebieg poprzedniej ciazy ma jakiekolwiek znaczenie. Puki co czekam do polowkowego i wtedy dopytam sie swojego gina kiedy mam zrobic.

Kochane Moje chyba mam owulacje....nawet mam śluz płodny którego nie widziałam już X czasu:D:p ale co z tego jak m w trasie...wróci w piątek, jednak w naszym przypadku dzieci robi się w laboratorium a nie w łóżku ;-) ;)
A moze uda sie znowu naturalnie.
Zamow dla m suplementy i plastry chlodzace i moze kiedys sie uda jak masz owulacje :) trzymam kciuki ✊❤️

A powiem Wam ze kupilam sobie poduszke do spania dla kobiet w ciazy. Brzuszka jeszcze nie mam ale boje sie na nim spac a dodatkowo jest obolaly po heparynie i powiem Wam ze rewelka! Tylko jest problem bo mojemu psu sie tez spodobala:) dzis bedzie walka w nocy:)
Ja to bez niej już teraz sobie życia nie wyobrażam! ;)

A powiem Wam ze kupilam sobie poduszke do spania dla kobiet w ciazy. Brzuszka jeszcze nie mam ale boje sie na nim spac a dodatkowo jest obolaly po heparynie i powiem Wam ze rewelka! Tylko jest problem bo mojemu psu sie tez spodobala:) dzis bedzie walka w nocy:)
A ja mam brzuch:( wygląda na ciążę spożywczą :laugh2: gdzie kupiłaś ta poduszkę ? :)

ja o poduszke walcze z mezem i dwoma kotami ;) tez sobie chwale,

reklama
Do góry