hope322
Fanka BB :)
Pieknie gratulacjeCześć dziewczyny, bąbel ma już 14mm serduszko bije jak dzwon, wszystko dobrze, mama najszczęśliwsza na świecie! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pieknie gratulacjeCześć dziewczyny, bąbel ma już 14mm serduszko bije jak dzwon, wszystko dobrze, mama najszczęśliwsza na świecie! :-)
Super, niech malenstwa dalej rosna zdrowoJa też po wizycie. Wszystko u nas dobrze. Moje Maleństwa mają już po 7 cm :-) kręcą się tak że trudno je dokładnie zmierzyć. Wszystko w normie,test pappa też prawidłowy :-) ryzyko wystąpienia jakichkolwiek chorób genetycznych maleńkie. Ja padam dziś ze zmęczenia,fotki spróbuję wrzucić jutro.
WierciuszkiJa też po wizycie. Wszystko u nas dobrze. Moje Maleństwa mają już po 7 cm :-) kręcą się tak że trudno je dokładnie zmierzyć. Wszystko w normie,test pappa też prawidłowy :-) ryzyko wystąpienia jakichkolwiek chorób genetycznych maleńkie. Ja padam dziś ze zmęczenia,fotki spróbuję wrzucić jutro.
A jakies wielkie problemy zdrowotne miala ta matka i trojaczki, ze az tak sie przestraszyli w Novum?A w ogóle to prawda ze obostrzenia w Novum są przez tą ciążę trojaczków ze stycznia o której wspominalyście
To pewnie już i trochę brzuszek widać ?? Cudne wieściTeż mam takie wrażenie,a dziś już bejbiki fikaja fikołki :-)
Medicover Białystok dr Pierzynski Piotr; ) i wizytę mam jutroja mam wizyte 13 lutego na 11.30 a w jakiej klinice sie przygotowujesz?
Cieszę się bardzo.Ja też po wizycie. Wszystko u nas dobrze. Moje Maleństwa mają już po 7 cm :-) kręcą się tak że trudno je dokładnie zmierzyć. Wszystko w normie,test pappa też prawidłowy :-) ryzyko wystąpienia jakichkolwiek chorób genetycznych maleńkie. Ja padam dziś ze zmęczenia,fotki spróbuję wrzucić jutro.
jak była blastka to róbJutro mam 7dpt i idę na progesteron i zastanawiam się czy zrobić od razu betę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowne informacje mamusiu .Ja też po wizycie. Wszystko u nas dobrze. Moje Maleństwa mają już po 7 cm :-) kręcą się tak że trudno je dokładnie zmierzyć. Wszystko w normie,test pappa też prawidłowy :-) ryzyko wystąpienia jakichkolwiek chorób genetycznych maleńkie. Ja padam dziś ze zmęczenia,fotki spróbuję wrzucić jutro.