reklama
szczerze...?to zazdroszczęprzyjdzie Małe Bobo, będą obroty 200%i dopiero wtedy nie będziesz wiedziała za co się złapaćNo ja wyglądam aż za dobrze ... zniknął przedziałek między nogami masakra
A teraz wrócił taki apetyt, Że nie wiem za co się złapać
Jestem z województwa lubelskiego. Taka większa miejscowość bliżej mnie ( czyli jakieś 40km) to Siedlce . Czyli mieszkam na zadupiuA skąd dokładnie jesteś ? A nad jakimi klinikami myślałaś w Warszawie ?
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ale się ciesZę :-) piękna gromadka Ci się szykuje! Celujcie w bliźniakiDzwonili z laboratorium.
CUD nad cuda!
Wszystkie trzy pozostałe zarodki rozwinęły się do blastocysty 4AA.
Albo to jakaś magia albo embryoGen ma nadzwyczajna moc
tamiza
Super! Jedź i odpoczywaj.haha! wlasnie mialam napisac czytajac wasze zwierzenia jak tu schudnac a jak przytyc ze ja znow ruszam na oboz odswiezyc umysl i przemyslec kilka spraw. Tym razem jade do Ani Dziedzic na oboz 'Piekna FIT Ty' a wiec na pewno wroce piekna mam nadzieje ze tez FIT!!! Co do pieknosci to beda tez tam wyklady z wizazystka a wiec licze ze sie i czegos naucze!!! To juz drugi raz jade, ostatnio bylam u Chodakowskiej, dla mnie to czas dla mnie samej aby odreagowac od tego co sie wokol mnie dzieje, na szczescie mam wspanialego meza ktory od razu podlapal i mowi jedz a on z synkiem poraz kolejny na caly tydzien zostanie
A wiec bedzie sie w marcu dzialo! Juz sie nie moge doczekac.
@tamiza, a co do alternatywy to mysle ze super sprawa. A mozesz powiedziec dokladnie czym sie zajmujesz? Praca z konmi piekna sprawa!
Mam obecnie dwa swoje konie.
Jestem instruktorem jazdy konnej dodatkowo trenuje młode konie ale też "naprawiam" już te zajezdzone.
Dziękuję Ci bardzoJa mam 160cm i przed stymulacja wazylam tyle co Ty czyli ok 45kg. Po stymulacji przytylam 3kg. Zaszlam w ciaze za pierwszym razem, takze nie sluchaj swojej babci Fakt, ze w ciazy przytylam 25kg Po ciazy nie zdazylam wrocic do poprzedniej wagi, spadlo do 51kg i zaszlam w kolejna
Trzymam mocno kciuki za Ciebie kochana
Od babci teksty wpuszczam jednym a wypuszczam drugim uchem co nie zmienia faktu że takie uwagi nie są przyjemne.
Ejj bez pesymistycznych myśli!Wow. Lecę do tej kliniki jak jeszcze pozostałe zarodki się nie przyjmą.
Super kochana, oby teraz było już z górki.
Bardzo Wam kibicowałam i dalej będę trzymać kciuki.
Będzie dobrze mocno w to wierzę
O suplementach dla kobiet już ci dziewczyny napisał.@tamiza super chyba te plastry i dla swojego m zamowie jeśli oczywiście będziemy się starać.
Powiedzcie mi tak 2-3miesuece przed wystarczy brać witaminy i suplementy przed całą procedurą ?? A co dla kobiety polecacie na lepsze jajeczka?
Jeśli chodzi o M to minimum cały okres spermatogenezy czyli 72-74 dni. Ale jak wcześniej pisałam mój M brał stosował ponad 6 miesięcy
misis188
Kurcze to faktycznie daleko. A przypomnij mi ktora już procedura za Tobą?gdzie sie leczysz? Ja ci powiem ze podczas pierwszych trzech stymulacji za kazdym razem mialam tylko jeden transfer, zarodki kiepskiej jakości, 4 procedura 3 transfery, 5 ciaza i 5 mrozakow tak ze ja widze ze moja decyzja o przejściu do tej kliniki byla strzalem w dziesiatke i nawet gdyby nie udalo mi sie zajsc w ciaze to i ta bym ja chwalilaU mnie już jest w razie w...nie mamy sniezynek jestem z okolic Lublina, tzn 100km do Lublina a do Warszawy 180 km
reklama
tamiza
Baaaardzo mocno trzymam za Ciebie kciukiNiedługo odbieram wyniki, na pocieszenie kupiłam sobie słonecznik, ciasteczka, ptysia i eklera. Chuda nie będę ale za to może trochę zajem pustkę.
Podziel się: