reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tyle wazylam jak mialam poczatki anoreksji za nastolatki cale szczescie kumpela mnie z tego wyciagnela i nie skonczylo sie psychiatrykiem. Oczywiscie nie obrazajac ja naprawde nic nie jadlam
44kg to na studiach tyle miałam...wtedy to 6pak na brzuchu bez ćwiczeń ...masakra..normalnie wieszak i xs za duże:(

Ja wazylam 47kg przy wzroscie 174 jak na 1 roku studiow dostalam zapalenia jelit. Nie polecam! 3 tygodnie jadlam zupe ryzowa.

Tak sobie teraz myślę jak to komiecznie musi wyglądać jak w każdej ręce niose snopek słomy po prawie 20 kg.
Oo albo też jest śmiesznie jak przyjeżdża kurier z pasza po 30 kg. Szarpie się bida dyszy i sapie a dla mnie to norma :tak:
Hihihi mam to samo;) tylko nie stajnia a króliczarnia:) i tyle snopów co się człowiek naszarpie...i nie ważne czy -15 czy +30 na dworze....To i kg lecą w dół.

44kg to na studiach tyle miałam...wtedy to 6pak na brzuchu bez ćwiczeń ...masakra..normalnie wieszak i xs za duże:(
Dokladnie wieszak z wielka glowa bo wtedy wszyscy tylko moja glowe widzieli. Szesciopaka nie bylo tylko jedena wielka wklesla dziura wystajace zebra a z tylu kregoslup na wyciagniecie reki do policzenia kostek. Wtedy wydawalam sie sobie za gruba teraz jak patrze na zdjecia z tego okresu to masakra

Hihihi mam to samo;) tylko nie stajnia a króliczarnia:) i tyle snopów co się człowiek naszarpie...i nie ważne czy -15 czy +30 na dworze....To i kg lecą w dół.
kuźwa a u mnie zapierdziel na kuchni, w lecie sauna, jak wychodzimy za balkon na +35 stopni to mamy gęsią skórkę(!) a tłuszcz się nie topi:p

reklama
Do góry