gosia321
Fanka BB :)
a to teraz to wszystko tlumaczyNo bez jaj
Jedna jest starsza a druga to maluszek ma dopiero 4 latka i nie do końca odpowiednio skostniały kręgosłup.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to teraz to wszystko tlumaczyNo bez jaj
Jedna jest starsza a druga to maluszek ma dopiero 4 latka i nie do końca odpowiednio skostniały kręgosłup.
Gosia myślę że jakbyś przyszła na oddział z dwoma snopkami słomy to następnego dnia miałabyś już wolneHehe no to kochane teraz wiemy co robic zeby wygladac jak Tamiza i Basia
Oooo tak tak ktoś to koszenia trawy by mi się przydała tak hektar trzeba obleciec w przeciągu tygodniaOoo... Koleżanka "prawie" po fachu. Super !
To co dziewczyny połowa do pracy do Basi połowa do mnie i już żadna nie będzie narzekać na wagę
Hehe mialabym wolne nie tylko nastepnego dniaGosia myślę że jakbyś przyszła na oddział z dwoma snopkami słomy to następnego dnia miałabyś już wolne
@JoannaRak @anett96 i @labelladurmiente myślałyście o Chodakowskiej - mam dla Was świetną alternatyweOooo tak tak ktoś to koszenia trawy by mi się przydała tak hektar trzeba obleciec w przeciągu tygodnia
Dziękuję kochana!Dziewczyny ja wam mogę tą trawę kosic zębami nawet a słomę po jednym źdźble nosić, żeby km napykać, jeśli mi to pomoże
Żegnam się z Wami na dziś :* Jutro o zgrozo mam dwójkę nowicjuszy na szkolenie a oprócz tego roboty od pyty, może przynajmniej jutro schudnę z 20g Miłej nocki!
@tamiza ale myślę, że na znalezienie info od ciebie to chociaz chwilke znajdę trzymam kciuki za bąbelki!!
Pozostałym na jutro powodzenia i miłego dnia :*
Hmmm pachwina to dobry znac plus mi pulsowala pochwa i to nie żart!!!!Moge troche ponarzekac? Ja juz chyba fiksuje...
Beta dopiero w srode, a ja wyszukuje u siebie objawow ciagle...
Przy poerwszym transferze nie bylo nic, przy biochemicznej plamienie, teraz znow nic i juz sama nie wiem co jet dobrym objawem a co zlym... czasemw pachwinie mnie cos zaćmi, niewiem, moze mi sie wydaje... dzis orzespalam popoludniu 3h
No i tak szukam jakichs sygnalow od mojego organizmu... ech..