reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja wam mogę tą trawę kosic zębami nawet a słomę po jednym źdźble nosić, żeby km napykać, jeśli mi to pomoże :D

Żegnam się z Wami na dziś :* Jutro o zgrozo mam dwójkę nowicjuszy na szkolenie:baffled: a oprócz tego roboty od pyty, może przynajmniej jutro schudnę z 20g :D Miłej nocki!

@tamiza ale myślę, że na znalezienie info od ciebie to chociaz chwilke znajdę :) trzymam kciuki za bąbelki!!

Pozostałym na jutro powodzenia i miłego dnia :*

Moge troche ponarzekac? Ja juz chyba fiksuje...
Beta dopiero w srode, a ja wyszukuje u siebie objawow ciagle...
Przy poerwszym transferze nie bylo nic, przy biochemicznej plamienie, teraz znow nic i juz sama nie wiem co jet dobrym objawem a co zlym... czasemw pachwinie mnie cos zaćmi, niewiem, moze mi sie wydaje... dzis orzespalam popoludniu 3h :o
No i tak szukam jakichs sygnalow od mojego organizmu... ech.. :(

Dziewczyny ja wam mogę tą trawę kosic zębami nawet a słomę po jednym źdźble nosić, żeby km napykać, jeśli mi to pomoże :D

Żegnam się z Wami na dziś :* Jutro o zgrozo mam dwójkę nowicjuszy na szkolenie:baffled: a oprócz tego roboty od pyty, może przynajmniej jutro schudnę z 20g :D Miłej nocki!

@tamiza ale myślę, że na znalezienie info od ciebie to chociaz chwilke znajdę :) trzymam kciuki za bąbelki!!

Pozostałym na jutro powodzenia i miłego dnia :*
Dziękuję kochana!
Napisze zaraz po telefonie z kliniki.
Spokojnej pracy

reklama
Moge troche ponarzekac? Ja juz chyba fiksuje...
Beta dopiero w srode, a ja wyszukuje u siebie objawow ciagle...
Przy poerwszym transferze nie bylo nic, przy biochemicznej plamienie, teraz znow nic i juz sama nie wiem co jet dobrym objawem a co zlym... czasemw pachwinie mnie cos zaćmi, niewiem, moze mi sie wydaje... dzis orzespalam popoludniu 3h :o
No i tak szukam jakichs sygnalow od mojego organizmu... ech.. :(
Hmmm pachwina to dobry znac plus mi pulsowala pochwa i to nie żart!!!!

Do góry