reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dla mnie to tez szok... mój synek nie ma wpisane w książeczkę. Nie chwaliłam się ze jest z in vitro ale tez nikt nie pytał jak został poczęty. Bez sensu. Jakie to ma znaczenie?!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam w karcie ciąży to wpisane i chcieli tą informację wpisać też książeczkę. Nie mam pojęcia czemu...nie pytałam. Pielęgniarka stwierdziła że wpisują to do książeczki każdemu po ivf.

reklama
Zbieran druzyne na luty..ktora bedzie miala transfer w okolicy drugiego-trzeciego tygodnia lutego?
O tym to sie dowiem jak Pasnik oddzwoni hehe chyba go przerazil moj dzisiejszy meil bo napisal tylko ze zadzwoni jak bedzie w Apc. Zadalam mu tyle pytan ze chyba nie mial sily odpisywac. Hehe trafil mu sie trudny przypadek hehe a raczej dociekliwy ;)
Jesli bedzie immunosupresja to transfer bedzie odlozony na marzec kwiecien. Jesli steryd to bedzie w lutym

reklama
Dzieci sie nie doczekalam... bylam dwa razy w ciazy ale dzieci byly chore j moje ciaze konczylam na etapie 19 -21 tc. maz ma problemy grnetyczne i synowie dziedziczyli. stad u nas badanie PGS zarodkow.
Oj to bardzo przykre.Nawet nie potrafię sobie wyobrazić przez co musiałaś przejść.Teraz napewno się uda będę trzymać kciuki żeby wszystko było dobrze.

Do góry