Ja miałam w karcie ciąży to wpisane i chcieli tą informację wpisać też książeczkę. Nie mam pojęcia czemu...nie pytałam. Pielęgniarka stwierdziła że wpisują to do książeczki każdemu po ivf.Dla mnie to tez szok... mój synek nie ma wpisane w książeczkę. Nie chwaliłam się ze jest z in vitro ale tez nikt nie pytał jak został poczęty. Bez sensu. Jakie to ma znaczenie?!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Byc moze ja...jak uda minsie zbic TSHZbieran druzyne na luty..ktora bedzie miala transfer w okolicy drugiego-trzeciego tygodnia lutego?
U
użytkowniczka v
Gość
Z moich wyliczeń wynika,że jeśli wszystko dobrze pójdzie to ja - druga połowa lutego.Zbieran druzyne na luty..ktora bedzie miala transfer w okolicy drugiego-trzeciego tygodnia lutego?
gosia321
Fanka BB :)
Tam tezJa bym powiedziała, że w innym miejscu
Chodzilo mi raczej o to ze malo ktory facet dopoki cos sie nie zacznie dziac podchodzi do ciazy w taki sposob ze lepiej kochanie lez ja zrobie ciezkie rzeczy za ciebie
gosia321
Moze dlatego ze ja nie jestem na miejscu i menopur mam zaczac od dawki 300 i po 4 dniach schodzic w dol. Pewnie nie chce przedobrzyc w gorsza stroneTeż właśnie mnie to zastanawia
A doktorek tak skrupulatnie coś liczył i zapisywał
Byc moze ja...jak uda minsie zbic TSH
Super!!Z moich wyliczeń wynika,że jeśli wszystko dobrze pójdzie to ja - druga połowa lutego.
Ja tez jeszcze nie wiem na 100%, ale zakladam ze histopatologia polipa bedzie ok i doktor mi pozwoli na transfer.
Ktory to u Was transfer? Jakie przyczyny?
Na pewno pisalyscie, ale tak nas tu duzo ze tylko @dżoasia to umie spamietac
Mój m zawsze sam wychodził z inicjatywą...nawet jedzenie do łóżka. To były piękne czasy...Ale jeszcze wrócąTam tez
Chodzilo mi raczej o to ze malo ktory facet dopoki cos sie nie zacznie dziac podchodzi do ciazy w taki sposob ze lepiej kochanie lez ja zrobie ciezkie rzeczy za ciebie
gosia321
O tym to sie dowiem jak Pasnik oddzwoni hehe chyba go przerazil moj dzisiejszy meil bo napisal tylko ze zadzwoni jak bedzie w Apc. Zadalam mu tyle pytan ze chyba nie mial sily odpisywac. Hehe trafil mu sie trudny przypadek hehe a raczej dociekliwyZbieran druzyne na luty..ktora bedzie miala transfer w okolicy drugiego-trzeciego tygodnia lutego?
Jesli bedzie immunosupresja to transfer bedzie odlozony na marzec kwiecien. Jesli steryd to bedzie w lutym
reklama
Oj to bardzo przykre.Nawet nie potrafię sobie wyobrazić przez co musiałaś przejść.Teraz napewno się uda będę trzymać kciuki żeby wszystko było dobrze.Dzieci sie nie doczekalam... bylam dwa razy w ciazy ale dzieci byly chore j moje ciaze konczylam na etapie 19 -21 tc. maz ma problemy grnetyczne i synowie dziedziczyli. stad u nas badanie PGS zarodkow.
Podziel się: