reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Absolutnie go nie przekreślam
Mamy o co walczyć , nie tylko o siebie ale również o nasze dwa skarby które na nas czekają...
Wiem że niektórym z Was może się to wydać dziwne ale ja nie potrzebuje zapewnień i obietnic ze zerwał z nią kontakt , jeśli chce z nią pisać i mają jakieś wspólne tematy to ok , ja po prostu chce tylko o tym wiedzieć.
Ja nie mam zamiaru go ograniczac , sprawdzać ani kontrolować to do niczego nie prowadzi a wręcz przeciwnie wpedza tylko w spiralę
Dużo jest też w tym mojej winy zawsze miał wszystko co chciał , w jakiś sposób chciałam mu wynagrodzić to ze to właśnie przeze mnie nie może zostać Tata
Kochana nie mow ze Twoj M nie moze zostac tata przez Ciebie. Nieplodnosc nie jest z niczyjej winy. To choroba. Jak kazda inna. I dotyczy zawsze dwojga osob w zwiazku [emoji5] trzymam kciuki zeby Wam sie udalo poskladac Wasze malzenstwo i zebys byla szczesliwa [emoji9]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Miala 9.01 ale 5 dniowego. wizyte mam 29.01 bo leki mi sie koncza :) na serduszko za szybko ale pecherzyk juz bedzie. Brzuch mi wieczorami wysadza. ale mi tak w kazdej ciazy wylazilo. pewnie leki :crazy:
A też mam taki dziwnie duży a siny masakra.A ty masz już jedno dziecko?w jakim wieku?oczywiście jeśli mogę spytać

A też mam taki dziwnie duży a siny masakra.A ty masz już jedno dziecko?w jakim wieku?oczywiście jeśli mogę spytać
Dzieci sie nie doczekalam... bylam dwa razy w ciazy ale dzieci byly chore j moje ciaze konczylam na etapie 19 -21 tc. maz ma problemy grnetyczne i synowie dziedziczyli. stad u nas badanie PGS zarodkow.

reklama
Do góry