Oj zazdroszczę Tobie....Ale tak pozytywnie bo ja nie mam po kogo już wracać ;(Planuje już je zabrać w lutym przynajmniej 1 albo 2 jak mi na to jajnik pozwoli już coraz bliżej niz dalej
reklama
Ja po pierwszej próbie też nie miałam po kogo wracac Ale podniosłam się i zaczęliśmy od nowa i teraz mam swoją 4 na feriachOj zazdroszczę Tobie....Ale tak pozytywnie bo ja nie mam po kogo już wracać ;(
gosia321
Fanka BB :)
W dupie kochana w dupie ;(Wiem wiem mój m mnie zdenerwował powiedział że okna nie są aż tak wysoko żeby nie umyć wrrr. On nawet nie przeczytał nic o ciąży jakie komplikacje mogą być. Boże gdzie oni mają mózgi....
chlopkers
Kochana nie mow ze Twoj M nie moze zostac tata przez Ciebie. Nieplodnosc nie jest z niczyjej winy. To choroba. Jak kazda inna. I dotyczy zawsze dwojga osob w zwiazku [emoji5] trzymam kciuki zeby Wam sie udalo poskladac Wasze malzenstwo i zebys byla szczesliwa [emoji9]Absolutnie go nie przekreślam
Mamy o co walczyć , nie tylko o siebie ale również o nasze dwa skarby które na nas czekają...
Wiem że niektórym z Was może się to wydać dziwne ale ja nie potrzebuje zapewnień i obietnic ze zerwał z nią kontakt , jeśli chce z nią pisać i mają jakieś wspólne tematy to ok , ja po prostu chce tylko o tym wiedzieć.
Ja nie mam zamiaru go ograniczac , sprawdzać ani kontrolować to do niczego nie prowadzi a wręcz przeciwnie wpedza tylko w spiralę
Dużo jest też w tym mojej winy zawsze miał wszystko co chciał , w jakiś sposób chciałam mu wynagrodzić to ze to właśnie przeze mnie nie może zostać Tata
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A też mam taki dziwnie duży a siny masakra.A ty masz już jedno dziecko?w jakim wieku?oczywiście jeśli mogę spytaćMiala 9.01 ale 5 dniowego. wizyte mam 29.01 bo leki mi sie koncza na serduszko za szybko ale pecherzyk juz bedzie. Brzuch mi wieczorami wysadza. ale mi tak w kazdej ciazy wylazilo. pewnie leki
RedHotChiliPepper28
Ja bym powiedziała, że w innym miejscuW dupie kochana w dupie ;(
Też właśnie mnie to zastanawiaHehea to sie prawie zgralysmy ale jak to wczesniej zaczelas i masz pozniej wizyty
A doktorek tak skrupulatnie coś liczył i zapisywał
Dzieci sie nie doczekalam... bylam dwa razy w ciazy ale dzieci byly chore j moje ciaze konczylam na etapie 19 -21 tc. maz ma problemy grnetyczne i synowie dziedziczyli. stad u nas badanie PGS zarodkow.A też mam taki dziwnie duży a siny masakra.A ty masz już jedno dziecko?w jakim wieku?oczywiście jeśli mogę spytać
reklama
meg86
A doszły tabletki do ciebie?Miala 9.01 ale 5 dniowego. wizyte mam 29.01 bo leki mi sie koncza na serduszko za szybko ale pecherzyk juz bedzie. Brzuch mi wieczorami wysadza. ale mi tak w kazdej ciazy wylazilo. pewnie leki
Podziel się: