gosia321
Fanka BB :)
Mojemu czasami sie zdarzaloMój m zawsze sam wychodził z inicjatywą...nawet jedzenie do łóżka. To były piękne czasy...Ale jeszcze wrócą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojemu czasami sie zdarzaloMój m zawsze sam wychodził z inicjatywą...nawet jedzenie do łóżka. To były piękne czasy...Ale jeszcze wrócą
Ja raczej koniec 1 tygodnia lutego. Chciaz kto wie kiedy zaczne zaszczyki. Wczoraj okres powinnam zaczac a jeszcze go nie maZbieran druzyne na luty..ktora bedzie miala transfer w okolicy drugiego-trzeciego tygodnia lutego?
Nasze pierwsze podejscie...jako tako diagnozy nie ma...mialam lapro i okazalo sue ze byly zrosty i lekka endomenda...Super!!
Ja tez jeszcze nie wiem na 100%, ale zakladam ze histopatologia polipa bedzie ok i doktor mi pozwoli na transfer.
Ktory to u Was transfer? Jakie przyczyny?
Na pewno pisalyscie, ale tak nas tu duzo ze tylko @dżoasia to umie spamietac
Taaaaa zapisując się na wizyty okazało się że jego nie ma w piątki ale idę do lekarza który mnie kwalifikował do in vitro więc dobrzeMoze dlatego ze ja nie jestem na miejscu i menopur mam zaczac od dawki 300 i po 4 dniach schodzic w dol. Pewnie nie chce przedobrzyc w gorsza strone
Absolutnie go nie przekreślam
Mamy o co walczyć , nie tylko o siebie ale również o nasze dwa skarby które na nas czekają...
Wiem że niektórym z Was może się to wydać dziwne ale ja nie potrzebuje zapewnień i obietnic ze zerwał z nią kontakt , jeśli chce z nią pisać i mają jakieś wspólne tematy to ok , ja po prostu chce tylko o tym wiedzieć.
Ja nie mam zamiaru go ograniczac , sprawdzać ani kontrolować to do niczego nie prowadzi a wręcz przeciwnie wpedza tylko w spiralę
Dużo jest też w tym mojej winy zawsze miał wszystko co chciał , w jakiś sposób chciałam mu wynagrodzić to ze to właśnie przeze mnie nie może zostać Tata
U mnie endomenda III stopnia i zrosty.a do tego niespekajace pecherzyki wiec brak owulacji.Nasze pierwsze podejscie...jako tako diagnozy nie ma...mialam lapro i okazalo sue ze byly zrosty i lekka endomenda...
Wszystkie hormony...poza TSH to mam ok...jesteśmy po badaniach:hiv.hcv.chlamydia.kila.anty hbs.anty hbc.tokso.różyczka....tez wszystko ok..u mnie i u M...dziś próbowałam umówić się do endokrynologa ale dupa....jak narazie zwiekszylam sama dawke eutyroxu i szukam dalej...zobaczymy...jak sie uda to zaczelabym stymulacje ok 10 lutego...
U mnie cykl jak w zegarku...pęcherzyki rosna i pekaja...no ale co z tego...ciazy brak...U mnie endomenda III stopnia i zrosty.a do tego niespekajace pecherzyki wiec brak owulacji.
A u Ciebie,który to transfer? Gdzie się leczysz?Super!!
Ja tez jeszcze nie wiem na 100%, ale zakladam ze histopatologia polipa bedzie ok i doktor mi pozwoli na transfer.
Ktory to u Was transfer? Jakie przyczyny?
Na pewno pisalyscie, ale tak nas tu duzo ze tylko @dżoasia to umie spamietac
Zbieran druzyne na luty..ktora bedzie miala transfer w okolicy drugiego-trzeciego tygodnia lutego?