reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No więc cudu u mnie BRAK...
Odstawiam leki i zbieram się...
@dzoasia Twoja konsultacja bardzo podobna do mojego D. -mam zrobić immunologie...także jak mata nr do tego cudownego Pasnika to poproszę...
A co do jajowodow-omówimy na wizycie...
No także trza kasę odkładać I badania robic-myślę ,że wcześniej jak w czerwcu nie podejdę. No tyle.

Przykro mi Murawa. Zajmij się teraz sobą, żebyś w czerwcu była gotowa na 101%
A my wszystkie będziemy czekać razem z Tobą:)

reklama
Pracy idealnej nie ma. Zawsze cos będzie nie tak ale praca w sprzedaży jest trudna. Opierdol od klienta, opierdol od dyrektora. Z każdej strony po pysku [emoji23]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Znam, znam, ciśnienie sprzedażowe w banku jest straszne. Codzienne rozliczanie ile kont, jaki kredyt uruchomisz, czemu bez beznadziejnego ubezpieczenia aaaaaa

doskonale to rozumiem-pracuję w handlu już jakieś 15 lat(sama się podziwiam :p)...i czy jesteś kasjerem ,czy managerem t o jest stres...tak jak mówisz presja wyników i opierdol z każdej strony [emoji14] ale TWARDYM trza byc nie miekkim :D
Z mojego doświadczenia to kasjer ma najlepiej. Jako z-ca dyrektora jak jeździłam na spotkania regionu to włos mi się na głowie jezyl jak dyr reg jebala niektórych. Ja nie jestem tak potulna żeby siedzieć ze spuszczona głowa. Jak zmieniłam prace to odmowilam podobnego stanowiska.

Z mojego doświadczenia to kasjer ma najlepiej. Jako z-ca dyrektora jak jeździłam na spotkania regionu to włos mi się na głowie jezyl jak dyr reg jebala niektórych. Ja nie jestem tak potulna żeby siedzieć ze spuszczona głowa. Jak zmieniłam prace to odmowilam podobnego stanowiska.

potwierdzam! im wyżej tym mniej szacunku-niestety...:(
Ja przy moim miękkim sercu tyłek mam już ze skały :D
ale lubię tą robotę...co zrobię jak nic nie zrobię :p

Załączniki

• 0cd5632c4a6b43c28d15edeeb8c76116.jpg
    0cd5632c4a6b43c28d15edeeb8c76116.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 89
Dziewczyny zaczęłam 7tc.Czy to normalne,.3 czuje popołudniowy spadek formy,jest mi momentami słabo i mam lekkie zawroty glowy?czy to hormony ciążowe czy lepiej zrobić jakieś badania?

reklama
Do góry