reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Znam, znam, ciśnienie sprzedażowe w banku jest straszne. Codzienne rozliczanie ile kont, jaki kredyt uruchomisz, czemu bez beznadziejnego ubezpieczenia aaaaaa

Dziewczyny pracowałam również w sprzedaży a także w bankowości (13 lat) i o tyle za długo. Na początku było super a potem nadgodziny, presja planow sprzedazowych itd. Czulam że stoję w miejscu. Pełna dyskryminacja pod każdym kontem- wszystkie odpowiedzi kończyły się bo nie masz dzieci.....Dlatego odeszłam 8 lat temu. Zawsze mówię ,że nic mi tak w życiu nie wyszło jak włosy, bo tak się stało po odejściu z banku . Teraz moje życie zmieniło się diametralnie. Postawiłam na edukację , kupiliśmy mieszkanie i powoli zaczęliśmy się leczyć. No niestety w życiu nie można mieć wszystkiego, ale namawiam do zmian.

reklama
Hej dziewczyny wróciłam z pracy boli jajnik Ale nie jest tak zle powiedziałam że nie miała wyjścia i musiała wstawić mi te nocki bo ludzi nie ma a ze jestem dobrym pracownikiem to mnie wstawila ;(

Pękam dziś z dumy :) moja mała blastocystka stanęła na nartach i świetnie sobie radziła! Dziewczyny WARTO!!! Dla takich momentów znieść ta trudna drogę...
1516380454-386ee3e8287bc8e9-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Placze...... oczywiście ze wzruszenia !! ❤

potwierdzam! im wyżej tym mniej szacunku-niestety...:(
Ja przy moim miękkim sercu tyłek mam już ze skały :D
ale lubię tą robotę...co zrobię jak nic nie zrobię :p
Nie do końca się zgodzę. Są ludzie I ludziska zależy na kogo trafisz z kadry zazadzajcej. Niektórzy managerowie są naprawdę ok A niektórzy z piekła rodem ;)

reklama
Do góry