reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki która to z Was ma te przepisy na jedzonko bezglutenowe? Bo coś dzis widziałam ale już nie wiem na której to stronie jest .

reklama
Cześć Dziewczyny,
Proszę o radę, bo zwariuję sama ze sobą. Trzeci dzień biorę estrofem i coś niefajnego się ze mną dzieje takie połączenie wpadania w depresję z PMSem i wrażeniem, że ciało mi się rozpada od środka. Na dodatek w ciągu dwóch dni na wadze mam 1,5 kg do przodu. Czy to może być wina estrofemu? :(
Ja tak miałam poprzednio - teraz mnie to ominęło. Najgorsze te wahania nastroju!!!:hmm::happy2::growl::szok::wściekła/y::angry::-D

Lecze sie w gamecie w Rzgowie. Mam 36 lat,wiec czas nagli. Niby jest w miare ok,tzn.mialam wysoka prolaktyne,ale juz jest dobrze. Podczas laparoskopii wyszla endometrioza 1 stopnia,ale ogniska zostaly od razu rozbite. Jednak 3 iui sie nie udaly. Teraz biore estrofem i czekam na okres. Wtedy wizyta i pewnie zaraz stumulacja..?A Ty w którym dniu cyklu zaczynalas stymulacje? W którym punkcja,transfer? Nie wiem czego się spodziewać,a w pracy tak ciezko bedzie to ogarnac...
A Tobie serdecznie gratuluje!!! :-) Radosc musi byc ogromna :-) Oby i mnie to kiedys spotkalo...

Dziękuję pięknie :-) No widze,ze obcykane w temacie jestescie :-) Od lipca lecze sie w gamecie w Rzgowie. Niby problemem jest endometrioza 1 stopnia,chociaz przy laparoskopii mialam rozbite ogniska. Wcześniej mialam wysoka prolaktyne,ale juz jest ok. Jednak ciagle sukcesow brak :-/
Niestety jesteśmy obcykane, bo nasza droga jest długa i wyboista. Ale chętnie się dzielimy tą wiedzą. Mam nadzieję, że u nas za długo nie będziesz się "rozsiadywać" i zaraz po pierwszym transferze przeniesiesz się na ciężarówki :)

138587, member: 177790"]Dziewczynki,przygarniecie mnie do iebie?Jestem po 3 nieufanych iui,szykuje sie właśnie do ivf i przeraza mnie to wszystko...Tak bardzo boje sie,ze sie nie uda :-(

Przygarniemy, przygarniemy.

Ja dzisiaj po transferze 2 zarodków. Litości, czy to normalne, że mnie w dole wszystko boli od kilku dni przed punkcją (z różną częstotliwością) do dnia dzisiejszego? Podczas transferu byłam tak spięta, że aż pani stojąca obok kazała rozluźnić chociaż nogi, a jak lekarz wkroczył do akcji to jeden ruch i się poryczałam. Pod domem nie byłam w stanie wysiąść samodzielnie z samochodu (mąż musiał mi wyciągnąć nogi - to po punkcji niemislam takich akcji). Dodam, że ja nie z tych, co ryczą, ale ostatnio wszystko jest jakoś na opak.[/QUOTE]
Staraj się odpoczywać, weź koniecznie nospe. Ja też płakałam na transferze,są to dla nas silne emocje więc nie jest to nic dziwnego.

reklama
Do góry