Mruch
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 10 Luty 2017
- Postów
- 702
Tak masz rację wrzucam całe ziarna tylko zostawiam na całe 12h w mokrym i one pecznieja. Myślami że to dobrze, ale skoro lepiej zmielic to tak zrobię następnym razem. Kreskówka to foremka. Na zdjęciu jak wygląda po 12h lezakowania na blacie i w keksowce przed włożeniem do pieca.Dzieki. im wiecej tego mam tym lepiej. Pierwsze glupie pytanie, co to keksowka? To foremka do chleba? Wyslij zdjecie jak wyglada przes wlozeniem do pieca. Jesli chodzi o siemie, to bardzo wazne jest aby tylko uzywac zmielone bo troche mi wyglada jakbys cale ziarenka wrzucala, jak jest zmielony to jest przyswajalny i organizm dostaje wszystkie plusy tego a jak nie zmielony to w sumie za duzo nie pomaga! Tak slyszalam od tych madrzejszych!
Co do przepisu to musialabym zalatwic kasze gryczana bo u nas takiej nie ma, ja mam przepis na wspanialy przepis ziarnisty, tylko w domu, moge pozniej podrzucic.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sent from my VTR-L29 using Forum BabyBoom mobile app