reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

:szok::errr: nie mialas tego badania wogole w invictie nawet na samym poczatku ?
Tylko fakt mialas duze przerwy miedzy transferami a tym syfem mozna sie zarazic wszedzie i odrazu do leczenia jest para. My kiedys mielismy zlecona kuracje przez lekarza bez badan tak na wszelki wielki jak jeszcze staralismy sie naturalnie. A to fakt niestety to kurestwo jak sie ma to niszczy ciaze. Jesli masz mozliwosc dostac tu recepte na doxycykline to wez od razu 6 op i zabieraj do domu. Emek tez niech zbada czy ma

Jak mialam nadane to w 2015 roku a duzo sie stalo od tego czasu, mam wszystkie badania co zrobilam ale tego nie moglam znalezc. W 2017 roku nie mialam ani jednego badania przed transferem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Unidox jest ponoc bardzo skuteczny a i dosc tani. Mi po lyzeczkowaniu dr go przepisala, jest wlasnie na wszystkie te badziewia jak chlamydia i inne

poczekam co pokaza teraz wyniki jak zrobie w szwajcarii, zaczynam miec brazowe plamienia a to znaczy ze @ sie zbliza z czego sie mega ciesze!

No to wpadlas w nadczynnos ja bym odstawila ta polowke 75 i po 2 tygodniach sprawdzila wynik tsh on nie jest jakis mega niski ale zebys nie doprowadzila do calkowitego spadku gdzie bedzie 0.001
Taki jak mam teraz miałam na początku grudnia przy braniu 5 dni 75mg i 2 dni 100 mg i endo kazała mi odstawić v100 mg zostać na 7 dni przy 75 i kazała mi zbadać dopiero na początku stycznia a że się zgralo to z beta to zrobiłam i wtedy było 4,88 a w klinice dr Glabowski nic nie mówił żeby zbadać przed transferem i w sylwestra jak będę robić pierwsza betę gdzie miałam już betę 25,99:( bo przy becie 54,3 miałam tsh już 4,88 endo zmieniła mi dawkę na większą ale chyba było już za późno i mam wrażenie że to mogło mieć ponikad wpływ na cb;(

Ja mam przepis na super pyszny i łatwy chleb bezglutenowy.

Przepis na 1 keksuwke:
Kasza gryczana biała 0,5kg
Dajesz do małej miseczki i zalewamy woda tak z 1-2 cm nad kasze. Wstawiamy do lodówki na 24h. Wyciągamy jak jest za mało wody to dole wasz i mieszasz. I znowu 24h lodówka.
Po 2 dobach w lodówce wyciągasz i odlewnia zbyt duża ilość wody czyli to co jest nad kasza. Mieliśmy wszytko blenderem lub w mikserze i wrzucasz dodatki. Ja np wrzucam: 2 garści słonecznika, 2 garści siemię lnianego i 2 żurawiny i 1łyżke soli. Wszystko mieszam i zostawiam na blacie na od 8 do 24h w cieple przykryte. No i pieczemy w 200C przez 1h.

Chleb jest mokry i pyszny. Tu wrzucam zdjęcie przygotowanego przed 24h postojem na blacie [emoji1]. Jak upieke za 3h to też wam wrzucę fotę jak wygląda. Zobacz załącznik 835222

Sent from my VTR-L29 using Forum BabyBoom mobile app

Dzieki. im wiecej tego mam tym lepiej. Pierwsze glupie pytanie, co to keksowka? To foremka do chleba? Wyslij zdjecie jak wyglada przes wlozeniem do pieca. Jesli chodzi o siemie, to bardzo wazne jest aby tylko uzywac zmielone bo troche mi wyglada jakbys cale ziarenka wrzucala, jak jest zmielony to jest przyswajalny i organizm dostaje wszystkie plusy tego a jak nie zmielony to w sumie za duzo nie pomaga! Tak slyszalam od tych madrzejszych!

Co do przepisu to musialabym zalatwic kasze gryczana bo u nas takiej nie ma, ja mam przepis na wspanialy przepis ziarnisty, tylko w domu, moge pozniej podrzucic.

reklama
Już wcześniej Wam pisałam o maca! To peruwiański korzeń zmielony z warzywa. Tylko niezbyt dobry dla wysokociśnieniowców bo podnosi ciśnienie. On bardzo poprawia libido i daje powera tak że kawy pić nie trzeba [emoji1] Na mnie działa [emoji39] [emoji12] [emoji7]

Sent from my VTR-L29 using Forum BabyBoom mobile app

no na mnie troche slabo dziala, dlatego szukam dalej ... moze w koncu znajde cos magicznego co poprawi moje libido!

Do góry