reklama
Dziewczynki, cały kalendarz wstawię później, bo teraz nie mam przy sobie laptopa.
Ale dziś trzymamy kciuki za @nadziejaprzedewszystkim i @Ppatka za udane transfery. Niech Kropki zostaną z Wami na najbliższe 9 miesięcy i dadzą upragnione Maleństwa. Sciskajcie mocno nóżki
Dzieńdoberek Wszystkim!
@Ppatka i @nadziejaprzedewszystkim KCIUKASY zaciśnięte!!!Niech Kropki z Wami zostaną na zawsze!!!
@dżoasia miłego dnia w pracy
Mój ambitny plan na dzisiaj:wyprasować w końcu pranie wRRRRR!!!
Wszystkim miłego dzionka życzę
Mruch
Fanka BB :)
To super info! Dbaj o Was kochana dużo odpoczywaj [emoji1]Hej kochana :* u mnie juz 13+4tc poza tym troche nerwowo, bo ostatnio plamienia byly ale z maluszkiem wszystko ok
Opowiadaj co u Ciebie Dawno Cie nie bylo.
Sent from my VTR-L29 using Forum BabyBoom mobile app
Mruch
O matko, no to mam nadzieję, że w marcu będziemy miały powód do świętowania [emoji1]Wspanialy plan Ja jestem po wizycie u Pasnika, troche wynikow musze porobic i mam ogromna nadzieje na proby w okolicach lutego/marca!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
Już mi brzuch zaczyna wystawać Zosię buszująca po brzuchu coraz częściej czuje.U nas będzie obserwacja czy możemy podejść do transferu na naturalnym cyklu. W końcu dogadałem się z lekarzem.
Kliniki nie zmieniamy. Jak już się z jednym udało to ciężko tak po prostu iść gdzieś i dziej bo człowiek ma zaufanie.
Zobaczymy pod koniec miesiąca czy coś się ruszy.
Trzymaj się w dwupaku kochana. Na pewno pięknie będziesz wyglądać.
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Cię doskonale, trudno iść do nowego lekarza, który nie zna zachowań Twojego organizmu. Będziemy trzymać mocno kciuki
Mruch
Ja mam przepis na super pyszny i łatwy chleb bezglutenowy.Asia a czemu dokladnie w twoim przypadku ma pomoc dieta bg? To ja tez nie.bede jadla. Tylko chleb mi nie smakuje, nawet ten domowy jest jak piach ble
Przepis na 1 keksuwke:
Kasza gryczana biała 0,5kg
Dajesz do małej miseczki i zalewamy woda tak z 1-2 cm nad kasze. Wstawiamy do lodówki na 24h. Wyciągamy jak jest za mało wody to dole wasz i mieszasz. I znowu 24h lodówka.
Po 2 dobach w lodówce wyciągasz i odlewnia zbyt duża ilość wody czyli to co jest nad kasza. Mieliśmy wszytko blenderem lub w mikserze i wrzucasz dodatki. Ja np wrzucam: 2 garści słonecznika, 2 garści siemię lnianego i 2 żurawiny i 1łyżke soli. Wszystko mieszam i zostawiam na blacie na od 8 do 24h w cieple przykryte. No i pieczemy w 200C przez 1h.
Chleb jest mokry i pyszny. Tu wrzucam zdjęcie przygotowanego przed 24h postojem na blacie [emoji1]. Jak upieke za 3h to też wam wrzucę fotę jak wygląda.
Załączniki
Ja zdecydowałam się na dawstwo i moja klinika ofiarowała mi w miarę fajną kwotę za nie. Chociaż wcale na to nie liczył am. WOgóle nie myślałam o kasie , stwierdziłam mam dużo to się podzielęProgram spoko tylko powinno zostac 6 komorek jesli kobieta wytworzy ich wiecej. Inne kliniki nie zwracaja za komorki to musi byc w nich program. Jesli mamy nadliczbowe i nie mrozimy ich to one od razu ida do przekazania za free a klinika jeszcze na nich zarabia
Szok...i gratuluje ja teraz czytam na bieżąco ale od poniedziałku będę prosić o skrót całego z dniaa Cie zaskocze bo wlasnie przeczytalam te 200 postow z dzisiaj!! [emoji33][emoji23]
Mruch
Już wcześniej Wam pisałam o maca! To peruwiański korzeń zmielony z warzywa. Tylko niezbyt dobry dla wysokociśnieniowców bo podnosi ciśnienie. On bardzo poprawia libido i daje powera tak że kawy pić nie trzeba [emoji1] Na mnie działa [emoji39] [emoji12] [emoji7]Ja mam to saaaamo
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
JoannaRak
Co zrobic jak facetom najbardziej sie wlasnie rano chce
ale tu nie chodzi kiedy facetom sie chce a kiedy nam sie chce, mojemu to sie chce o kazdej porze dnia i nocy!
Podziel się: