reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No jak ja zobaczylam koszulke z Mario to mnie rozwalil, i jego reakcja jak sie zaczylam pytac o mojego synusia. Sekunda i juz mowil co robic :) Zyczylabym kazdej z nas aby na takiego lekarza natrafily a takiego to ja bym chciala ginekologa znalezc w klinice w Polsce i na miejscu w Szwajcarii!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Prawda koszulka wymiatal wczoraj widze ze nie tylko ja tak zareagowalam. A to prawda jest wielki w tym co robi ma ogromna wiedze zadzajesz pytanie a on w ciagu minuty ma juz odpowiedz
Rewelacja poprostu rewelacja
Ooo zeby znalesc gina z takim podejsciem tu w Pl to wszystkie bysmy w ciazy byly

@asinka89 wlasnie doc Pasnik czekajac na zwolnienie gabinetu rozmawial na korytarzzmama ktora bylazmalymi dziecmi. Dziewczyna sie pytala co mysli o wlewach z witaminy c docent odrazu powiedzial ze odradza a na pytanie czemu powiedzial ze po tym sa problemy z nerkami i to duze. Kochana a dobrze kojarze ze ty Damiemu dajesz wlewy z wit moze tu jest pies pogrzebany z tymi obrzekami u damiego bo obrzeki tez sie robia przy zlym funkcjonowaniu nerek

Dla mnie też to szok. Pewnie jest tak ze podpisując umowę godzisz się na dawstwo jednocześnie. Ale jeśli ktoś się na to decyduje nawet ze względów finansowych to stymulując się gdzieś indziej też można oddać komórki (co zwraca czesc kosztow leczenia )a dla siebie wtedy zostaje więcej komórek czyli większą szansa powodzenia.
nie podoba mi się ten ich program"niby za darmo"
Program spoko tylko powinno zostac 6 komorek jesli kobieta wytworzy ich wiecej. Inne kliniki nie zwracaja za komorki to musi byc w nich program. Jesli mamy nadliczbowe i nie mrozimy ich to one od razu ida do przekazania za free a klinika jeszcze na nich zarabia

reklama
Hejka dopiero Was doczytałam po popołudniowej zmianie ;) i powiem wam kochane ze rozmawiałam z główna kierowniczka i powiedziałam jej że nie mogę dźwigać bo mam zapalenie przydatkow i duży jajnik i to mnie boli a przy każdym dzwignieciu czegoś ciężkiego boli bardziej i Cooo na to moja kierowniczka powiedziała dobrze nie bede dawała Ci warzyw bedziesz robiła lżejsza robotę; )) po prostu zaskoczyła mnie ze tak dobrze do tego podeszła mówię że jeśli nie wierzy to jej przyniosę papiery powiedziała że wierzy i ze mam zadbać o zdrowie i nie martwić sie będzie wszystko dobrze ;) i co wróciłam z popołudniowej zmiany bez bolu czuje go Ale nie boli tak jak bolał jak sie nadzwigalam ;) wiem jedno ze nawet wredny człowiek może stać się naprawdę wyrozumiały ;)
Paulinka, super:) moze ona wcale nie byla taka wredna, tylko wlasnie trzeba bylo porozmawiac :)

Do góry