reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

nie mialam chlamydi w invicta, wyszlo to jak zrobilam badania po poronieniu w szwajcarii ale tam lekarz mi powiedzial ze tego nie mam i tylko mialam, Pasnik nie koniecznie sie z tym zgodzil. Bede to teraz sprawdzac w Szwajcarii, jak wyjdzie ze mam i to nie jest wyleczone to chyba nie wiem co temu lekarzowi zrobie!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
:szok::errr: nie mialas tego badania wogole w invictie nawet na samym poczatku ?
Tylko fakt mialas duze przerwy miedzy transferami a tym syfem mozna sie zarazic wszedzie i odrazu do leczenia jest para. My kiedys mielismy zlecona kuracje przez lekarza bez badan tak na wszelki wielki jak jeszcze staralismy sie naturalnie. A to fakt niestety to kurestwo jak sie ma to niszczy ciaze. Jesli masz mozliwosc dostac tu recepte na doxycykline to wez od razu 6 op i zabieraj do domu. Emek tez niech zbada czy ma

reklama
:szok::errr: nie mialas tego badania wogole w invictie nawet na samym poczatku ?
Tylko fakt mialas duze przerwy miedzy transferami a tym syfem mozna sie zarazic wszedzie i odrazu do leczenia jest para. My kiedys mielismy zlecona kuracje przez lekarza bez badan tak na wszelki wielki jak jeszcze staralismy sie naturalnie. A to fakt niestety to kurestwo jak sie ma to niszczy ciaze. Jesli masz mozliwosc dostac tu recepte na doxycykline to wez od razu 6 op i zabieraj do domu. Emek tez niech zbada czy ma
Unidox jest ponoc bardzo skuteczny a i dosc tani. Mi po lyzeczkowaniu dr go przepisala, jest wlasnie na wszystkie te badziewia jak chlamydia i inne

Dziewczynki, cały kalendarz wstawię później, bo teraz nie mam przy sobie laptopa.

Ale dziś trzymamy kciuki za @nadziejaprzedewszystkim i @Ppatka za udane transfery. Niech Kropki zostaną z Wami na najbliższe 9 miesięcy i dadzą upragnione Maleństwa. Sciskajcie mocno nóżki :)
Kciuki za przyszle mamuski :*

A ja wracam do rzeczywistosci i do pracy wiec tez trzymajcie kciuki, zebym przezyla po prawie 2 tygodniach leniuchowania:p

ja mam to samo! pytalam sie na innym forum tez o to i podobno jakies ziolka moga pomoc, ja bralam chinskie ale nie pomoglo. Ja sie zmuszam niestety, ale to nie przyjemne!!!

Tez juz dosc dlugo szukam odpowiedzi na to pytanie ale jakos kiepsko idzie !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dobrze pamietam maca pobudza libido a moze byc brana przez oboje partnerow i poprawia nasienie i dzialanie ukladu hormonalnego u kobiety i mezczyzny

Zapomnialam jeszcze napisac co Pasnik powiedzial o glutenie, mowil ze jak najbardziej nie jesc glutenu, szczegolnie w moim przypadku. Troche nie przestrzegalam w czasie swiat ale od poniedzialku goodbye gluten!!!

U mnie w 2017 udalo sie uregulowac cykl, kiedy kiedys mialam @ co 6 miesiecy teraz w miare regularnie co miesiac!!! Mowil ze dieta bezglutenowa moze tylko pomoc z zajsciem w ciaze i jej utrzymaniem!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Tez mi to mowil ze przy hashi wskazane ograniczenie glutenu

reklama
Dziewczynki, cały kalendarz wstawię później, bo teraz nie mam przy sobie laptopa.

Ale dziś trzymamy kciuki za @nadziejaprzedewszystkim i @Ppatka za udane transfery. Niech Kropki zostaną z Wami na najbliższe 9 miesięcy i dadzą upragnione Maleństwa. Sciskajcie mocno nóżki :)
Trzymam mocno kciuki dziewczynki zaciskajcie mocno nozki j nie puszczajcie swoich kropkow przez 8 miesiecy

Do góry