reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny! Chwilę mnie tutaj nie było! Podchodziłam do in vitro 13 listopada zeszłego roku. Jestem teraz w 10 tygodniu ciąży:) 3mam za Was mocno kciuki :* mi udalo sie za pierwszym razem i wierze w to ze Wam wszystkim się uda!! Kto tu teraz rządzi kalendarzem? Bo chcialabym wpisac termin porodu.
No gratulacje kochana !! Ja jestem w 8tc :)
Kalendarzem ja się zajmuje ale od dziś obowiązki na parę dni przejela @Oczekiwanie2017 :)
Piękny widok na usg prawda ? :)

reklama
Hej dziewczyny! Chwilę mnie tutaj nie było! Podchodziłam do in vitro 13 listopada zeszłego roku. Jestem teraz w 10 tygodniu ciąży:) 3mam za Was mocno kciuki :* mi udalo sie za pierwszym razem i wierze w to ze Wam wszystkim się uda!! Kto tu teraz rządzi kalendarzem? Bo chcialabym wpisac termin porodu.
Czyli przywracasz wiarę w cały ten proces . za pierwszym razem to ogromny sukces:) gratuluje i życzę spokojnych miesięcy i szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :)

No gratulacje kochana !! Ja jestem w 8tc :)
Kalendarzem ja się zajmuje ale od dziś obowiązki na parę dni przejela @Oczekiwanie2017 :)
Piękny widok na usg prawda ? :)
Gratuluje :* :* Dzisiaj miałam wizytę i widziałam jak bobas ruszał rączkami i nóżkami <3 <3 płakałam jak durna hehehe

Nawet jak jest niedobór?
Możesz przypomnieć dlaczego?
Tak mi powiedziala endokrynolog ze zalecana dawka w ciazy to 2000.Ja nralam na wlasna reke 40000 i mi zmniejszyla.Dodam ze nie badala mi mojego poziomu wit d wiec nie wiem czy przy niedoborze mozna wiecej.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli Twój organizm od początku produkuje sam progesteron. Ja bym chyba nie brała bez wiedzy lekarza. No ale...za parę tygodni pewnie sama będę się stresować i dumać...odstawiać, nie odstawiać :D
Nie nie będę chciała brać tylko chciałam w razie czego mieć awaryjnie bo wiadomo, że różnie bywa A będę czuła się bezpiecznie :) i to w dużej mierze dzięki Tobie ❤

Do góry