Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Do końca ciąży nie możemy tak wymiotować, bo wyniszczy się nasz organizm. Lekarz na IP mi powiedział, że zbyt długie wymioty mogą wyrządzić sporo szkód w organizmie i aby tego pilnować. Gdyby po 15 tc nie przeszło to trzeba porobić więcej badań i w razie potrzeby poddać się hospitalizacji. Ale mam nadzieję,że nam jakoś to się samo unormuję :-) rety nadal plamisz... ? Tak mało ostatnio piszesz o sobie, domyślam się jakie to stresujące masakra z tymi plamieniami :/ ja chciałabym wrócić do pracy, ale zobaczymy czy dam radę :-)
Będę teraz we wtorek na USG 1 trymestru ale u innej dr niż moja prowadząca więc też podpytam co z tymi wymiotami. Ale wszędzie piszą ze po 1 trymestrze powinny się skończyć, jeśli nie to tak jak piszesz - trzeba szukać profesjonalnej pomocy.
Tak, te plamienia są stresujące ale co poradzić ... Oszczędzam się jak moge i też liczę, że niedługo przejdą.
Staram się udzielać ale głównie życząc powodzenia innym dziewczynom i pocieszajac jeśli zajdzie taka konieczność. Tyle się ciągle tu na forum dzieje