reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ty i Twój Maluch też jesteście dla nas ważni więc co jakiś czas piszcie też co u Was :-)
A który masz dokładnie tc? Ja usg pierwszego trymestru mam na początku lutego :-)

Dzieki za miłe słowa :).
Ja wg OM mam dziś 10t5dc ale na każdym USG ciąża jest starsza o dwa dni czyli 11t0dc.

Ja np.przestałam brać oddzielne witaminy i biorę Femibion 1 tylko. Tak mi się poprostu wydawało, że skoro mam kompleks witamin ukierunkowanych na początek ciazy to nie będę brała oddzielnych, żeby nie było za dużo... Czy to dobrze to nie wiem.
Ja rozmawiałam z naszą Panią doktor i mówiła że Femibion super komplet witamin ale witaminy D jest tam mało i powiedziała że spoko żebym brała oddzielnie A jak powiedziałam że jeszcze biorę magnez to mówi że ok bo to na skurcze :)

oki to czekam.na info :) dziekuje
no i niestety mama już nie pamięta, w aptece poprosila o cos i tam jej zaproponowali oproz tego tez lewatywa i razem to daalo rade, najczęściej tata miał problem z tym pare dni po chemii, wiec mysle ze u Twojego meza to tez efekt uboczny po tych wlewach. najgorsze jest to ze nie dość ze apetytu nie miał to jeszcze jak pare dni nie mogl się zalatwic to był caly nadęty od tego wszystkiego i wtedy to nawet pic nie chciał.

reklama
no i niestety mama już nie pamięta, w aptece poprosila o cos i tam jej zaproponowali oproz tego tez lewatywa i razem to daalo rade, najczęściej tata miał problem z tym pare dni po chemii, wiec mysle ze u Twojego meza to tez efekt uboczny po tych wlewach. najgorsze jest to ze nie dość ze apetytu nie miał to jeszcze jak pare dni nie mogl się zalatwic to był caly nadęty od tego wszystkiego i wtedy to nawet pic nie chciał.
Z syropow przeczyszczajacych to lactulosum, duphalac, mentho-paraffinol

Do góry